Laptop Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

KURN44AZ bunu yazdı:
    -----------------------------

toshiba yada asus yerine

lenovo(ibm) yada dell e bak derim

neden toshiba ve asus değil dersen;

Asuslarda özellikle orta sınıf laftoplarda bi süre ısınma sorunu çok oluyor (tek ürün değil  bir çok ürün arasından edindiğim izlenimdir. Benim asus ar daha ısındığını (henüz) görmedim gibi cevap gelmesin)

Toshiba ise muadillerine göre fazla pahalı.

neden Lenovo yada Dell dersen;

İkisinin de sıkıntı çıkarma olasılığı diğerlerine göre düşüktür.

Ve ibm de dell de asus a toshiba ya göre Pc üretimi konusunda daha tecrübelidir.

yine de kafanı karıştırmayım..

Edit: Bu arada yukardaki markaların hepsi olabilir bence hp ye yanaşmada...

1. Hp konusunda sonuna kadar katılıyorum :)

2. Evet asus'un orta sınıf demiyelimde eski modellerinde ısınma problemi oluyor genellikle

3. Lenovo(IBM) son çıkarttıkları modelleri pek takip etmedim, güzel olabilir ve her türlü güvenilirde performans bakımından.

Ben asus ile başladım, o yüzden asus tavsiye ettim.

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

bi kac gün beklede apple macbook pro gelme ihtimali var sıfır fakad spot gelirse onlardan bitanesini uygun fiyata verebilirim sana toshiba İ serisi notebookta geleck gelirse konu acıcam hangisini alacam dersen bak orada murid dogru sölemiş toshiba dayanıklılık anlamına gelir notebookta ama lenovo bu yolda felaket bi yol katettiği için artık toshiba demiyorum ama lenovolara anakart konusunda güven olmuo eger saglamına denk gelmişsen 10 sene kullan 10 kez yere düşür bi sey olmaz ama dandigine denk geldiysen anakart arıza verip duruo garanti var bi sey olmaz deme o beklemek adama koyuyo :D

toshibanın saglam modellerinden alabilirsin aslına bakarsan.

asusa gelince: bi kac önce bi seminerine gittim yeni cihazlarını tanıttılar cok deişik seyler yapmıslar adamlar zeki güzel fakad güvenmiorum o firmaya anakart konusunda sıkıntı cekmezsin asusdan performans konusundada cekmesin ama kanım sıcak değil o yüzden Dell yada lenovo

bu arada hp nin dv derisinde yapmıs oldugu mallıktan dolayı akıllı adam gidip hp notebook almaz

ama yeni serilerin kasaları cok güzel yalan yok :D

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

asusu boşver. dell al

#karipçin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

Asus

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorfcu
    Sorfcu's avatar
    Erkek

ASUS iyi bence ama alacagın laptopun markasına deil özelliklerine bak bide fan cok önemli arkadasım fan iyi olmaz ise erir gider o laptop benm arkadas sogutma aldım laptopa kenarları eridi resmen acayip ısıtıordu ama bu marka deildi arkadasın laptopu HP di.Yardımcı olduysak ne mutlu...

BySorfcu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

GICIKCAN bunu yazdı:

Asus

neden asus ?

iyi yazan arkadaşlara soruyorum .. İnciği ile boncuğu ile bi anlatsınlar. Anlam verelim asus'a

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

GICIKCAN bunu yazdı:

Asus

neden asus ?

iyi yazan arkadaşlara soruyorum .. İnciği ile boncuğu ile bi anlatsınlar. Anlam verelim asus'a

7 yıldır ihracat-ithalat şirketinde yönetici olarak çalışıyorum bir çok marka şirketimize girip çıktı. hp, casper, dell, toshiba gibi asus, apple dışındaki laptoplar sürekli arıza yavaşlama gibi bir sürü donanım arızaları oldu servisleride çok kötü garanti olmasına rağmen bizden sürekli ücret talep ettiler. şuanda asuslar iyi dayanıyor performanslı bazı arkadaşlarımız sık sık seyahata çıkıyorlar tabiki bunun yanı sıra laptoplarıda yanında götürüyorlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

GICIKCAN bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

GICIKCAN bunu yazdı:

Asus

neden asus ?

7 yıldır ihracat-ithalat şirketinde yönetici olarak çalışıyorum bir çok marka şirketimize girip çıktı. hp, casper, dell, toshiba gibi asus, apple dışındaki laptoplar sürekli arıza yavaşlama gibi bir sürü donanım arızaları oldu servisleride çok kötü garanti olmasına rağmen bizden sürekli ücret talep ettiler. şuanda asuslar iyi dayanıyor performanslı bazı arkadaşlarımız sık sık seyahata çıkıyorlar tabiki bunun yanı sıra laptoplarıda yanında götürüyorlar.

Hp türkiye genelinde yaygın servis yapısıyla alt yapısını tamamen kurmuş bulunmakta aynı şekilde casper'da ..

sürekli arıza sebepleri donanımsal ise hangi tür arızalardan sürekli şikayetçiydin yada şikayetçilerdi  hocam ayrıca yanında taşıma konusu diğer laptoplar bir yerden başka bir yere gittiğinde çalışmıyormu .. Sanki sadece asus'a özel birşeymiş gibi lanse etmişsin.

hp dv 6'lardan şikayet almadım ..

ama şu kesin dv'nin 6000  serisinde bir anormallik var ..Seçim yaparken marka ve modeli iyi araştırıp ona göre almanız her zaman avantaj verecektir ..

Casper nirvana serisi şahsi fikrim adamlar harika bir iş çıkarmış yeterli düzeyde performans alabiliyorsun ..

anlamadığım her laptop masalında Asus tekel olmuş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ogusy
    ogusy's avatar
    Erkek

bir bilgisayarcıda çalışıorm...işin genelde teknik kısmıyla çok uğraşıorz...
    sana şu kadarını söyliyim bi sürü laptop arızası gördüm ama bi tane asus gelmedi elime....
    casper nirvana serisine gelince komik ama çok önemli bir arıza dvd-wr larında sorun çıkıo ve garanti kapsamında oldukları için açıp bizzat bakmadım
    ama şunu söyliyim aldğn şey bir laptop yani kırılgan bir cihaz özelliklerinin yanında şekilden çok"sony vaio"..sağlamlık ve kullanışa bak"asus" gibi
    teknik destek konusunda toshiba asus a göre daha ii ama şu var asus da teknik desteğe pek ihtiyacın yok
                  asus...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kalite= fiyat

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 4676 Toplam Mesaj: 23