Laptop Tavsiye İsteği
-
merhaba hocalarım. Makine mühendisliğinde okuyan bir kardeşim var ve autocad dersleri başlamış. bu gibi programları çalıştırmakta zorlanmayacak sağlam, kullanışlı, çok pahalı olmayan bir laptop tavsiyesi istiyorum sizlerden. en son benzer konu aralık 2008 de açılmış. o yüzden yenisini açtım. bugün almaya gideceğim bilgisayarı. bekliyorum.
-
hocam o tarz programları kasacak laptop zaten piyasada yoktur ki :)
-
1000 lira :D ama biraz zorlayabilirim.
-
autocad felan dıyorsan laptop tavsıye etmem.Dıceksınkı cocuk napcak peki.O zaman fiyat olarak üst seviyelerdeki olacak.Arkadaşım asus bılmemne serısını aldı 1500 lıra verıp.Cocuk kullanamıyor autocad solidworks.
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
autocad felan dıyorsan laptop tavsıye etmem.Dıceksınkı cocuk napcak peki.O zaman fiyat olarak üst seviyelerdeki olacak.Arkadaşım asus bılmemne serısını aldı 1500 lıra verıp.Cocuk kullanamıyor autocad solidworks.
-----------------------------tutturdu laptop diye salatalık :D
-
Samsung Dizüstü PC R522-XS08TR Hakkında Yorumlarınız?.(fiyat-özellik)
aldım bunu 1200e sende al şiddetle tavsiye ederm
-
kartalkethuda bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------tutturdu laptop diye salatalık :D
bence iyi düşün hocam.kardeş dışarda okuyorsa bilgisayarı gotursun tee yaza gerı getırsın gelırken kutulayıp.Laptopu alıp sonra autocad solidworks niye kasıyor onu bunu yapıyor diye düşüncegine.yinede sen blirsin varsa 2000 3000 liran rahat calıstırcak laptopu alırsın tabı ama 1000 küsür liraya zor bence.Onun yerıne 1000 küsür liraya saglam ekipmanlı masaüstü pc toplarsın rahat rahat calısır 19incli ekranda autocadini kardeş. -
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------hocam 1200 e nerede satılıyor bu alet. tmm bunu alıyım :D
-
kartalkethuda bunu yazdı:
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------hocam 1200 e nerede satılıyor bu alet. tmm bunu alıyım :D
hayırlısı olsun;) -
ben 1260 tl ye aldım yaklasık 2 ay önce ,şimdi fiyatı 1400 olmus lan :S
-
HeroiquE bunu yazdı:
ben 1260 tl ye aldım yaklasık 2 ay önce ,şimdi fiyatı 1400 olmus lan :S
dalgalı kur'a göre fiyatlar heralde:)