folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Vistaydı Xp Ye Çevirdim Hiç Bir Driver Yüklenmiyor!

Laptop Vistaydı Xp Ye Çevirdim Hiç Bir Driver Yüklenmiyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek
    s.a hacılar başlıkta bahsetdiğim gibi hiç bir driver çalışmyıyor yardımlarınızı bekliyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yine vistaya çevir :D

eğer notebook un güçlüyse

xp için bazı ayarlar yapman gerekiyor

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Notebook'un sitesinde xp driverları yok mu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    XP üzerine vista driver'larını çaktın gibi geldi bana.Xp driver'larını ya da downgrade'leri ara.Eğer orjinal sitelerden bulamazsan tavsiyem vista kullanman.Özellikle dandik wirelss kartı driver'ı çıldırmana sebep olabilir.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

markası ne laptopun?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

cvp vercenmi hocam gidicem şimdi solede bulalım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    yanılmıosam laptop una sata xp yükledin ,eğer öyle yüklediysen onun driver ları farklı olu bildiğim kadarıyla

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

hocam şöyle bişi var

laptopun hp ise giriyosun sitesine

ordan yazıyosun modelini mesela dv4252EA 

o modelle birlikte gelen driverlar programlar vs. herşey cıkıyo karşına. ordan indirirsin. 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    özellikle belli başlı laptoplarlarda bu sorun var aynı sorun bende vardı HP bir haftamı aldı gerçi vistadan Xp de yüklemek kolay olmadı özel Xp CD si çıkmışş onu yükledim model ve markayı belirtirsen yardımcı olabiliriz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:
    -----------------------------
    XP üzerine vista driver'larını çaktın gibi geldi bana.Xp driver'larını ya da downgrade'leri ara.Eğer orjinal sitelerden bulamazsan tavsiyem vista kullanman.Özellikle dandik wirelss kartı driver'ı çıldırmana sebep olabilir.
    -----------------------------

+ katılıyorum. olabilir.

bu vista yüklü laptoplarda işkence be ya.

arkadaşım sata driver gömülü bi xp cd si ile takrar denemeni sonra laptop un orjinal  sitesinde varsa xp driverlarını tekrar yüklemeni baktın olmadı tekrar vistaya dönmeni tavsiye ederim. yoksa çok başın agrır. kolay gelsin.

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

tteşşekürler sorunum çezüldü xp driverlerini buldum yükledim sorun düzeldi

laptobun markası packard bell kusura bakmayın cevap yamadım.

Toplam Hit: 2445 Toplam Mesaj: 12