Laptop Vistaydı Xp Ye Çevirdim Hiç Bir Driver Yüklenmiyor!
-
s.a hacılar başlıkta bahsetdiğim gibi hiç bir driver çalışmyıyor yardımlarınızı bekliyorum
-
yine vistaya çevir :D
eğer notebook un güçlüyse
xp için bazı ayarlar yapman gerekiyor
-
Notebook'un sitesinde xp driverları yok mu?
-
XP üzerine vista driver'larını çaktın gibi geldi bana.Xp driver'larını ya da downgrade'leri ara.Eğer orjinal sitelerden bulamazsan tavsiyem vista kullanman.Özellikle dandik wirelss kartı driver'ı çıldırmana sebep olabilir.
-
markası ne laptopun?
-
cvp vercenmi hocam gidicem şimdi solede bulalım
-
yanılmıosam laptop una sata xp yükledin ,eğer öyle yüklediysen onun driver ları farklı olu bildiğim kadarıyla
-
hocam şöyle bişi var
laptopun hp ise giriyosun sitesine
ordan yazıyosun modelini mesela dv4252EA
o modelle birlikte gelen driverlar programlar vs. herşey cıkıyo karşına. ordan indirirsin.
-
özellikle belli başlı laptoplarlarda bu sorun var aynı sorun bende vardı HP bir haftamı aldı gerçi vistadan Xp de yüklemek kolay olmadı özel Xp CD si çıkmışş onu yükledim model ve markayı belirtirsen yardımcı olabiliriz
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------
XP üzerine vista driver'larını çaktın gibi geldi bana.Xp driver'larını ya da downgrade'leri ara.Eğer orjinal sitelerden bulamazsan tavsiyem vista kullanman.Özellikle dandik wirelss kartı driver'ı çıldırmana sebep olabilir.
-----------------------------+ katılıyorum. olabilir.
bu vista yüklü laptoplarda işkence be ya.
arkadaşım sata driver gömülü bi xp cd si ile takrar denemeni sonra laptop un orjinal sitesinde varsa xp driverlarını tekrar yüklemeni baktın olmadı tekrar vistaya dönmeni tavsiye ederim. yoksa çok başın agrır. kolay gelsin.
-
tteşşekürler sorunum çezüldü xp driverlerini buldum yükledim sorun düzeldi
laptobun markası packard bell kusura bakmayın cevap yamadım.