Laptopa Su Kaçtı?
-
arkadaşlar 10 dk önce laptopa su kaçtı samsung r620 marka normalde klavyenin su tutma özelliği var ama ne yapmalıyım...
-
kapat bataryayı çıkar fön makinesini soğuk ayarda aç. sonra piriçn çuvalına batır bi kaç gün öyle kalsın: ) ciddiyim.. yada garantiye ver açsınlar temizlesinler dicemde sabaha kadar uf olabilitesi var her ne kadar su geçirmez klavye olsada:) geçmiş olsun mürüdcan
-
ne miktarda su kaçtı, neresinden kaçtı, nasıl kaçtı
-
Saç kurutma makinasıyla kurutmaya çalışrsan klavyen kabarır. Benimkinede kola dökülmüştü dostum ordan biliyorum. Saç kurutma makinasıyla falan uğraşma tuşları söküp olabildiğince elle kurulamaya çalış.
-
nitrosun dedigi yontemi yap,
tul corap gecir ve princ cuvalina falan yatir
az bi parca su dokulduyse ve su tutma ozelligi varsa buyuk ihtimalle bi zarari olmayacaktir ama mutlaka bir sekilde kurut makineyi
-
benim bi sivri arakdaşım su dökülen makinayı fönle kurutmak için 7 tuşuda beraber yakmıştı.vantilatör warsa onlarada kurutabilirsin hacı
-
yarım su bardağı kadar klavyenin fghjkkl düğmelirinin olduğu bölümler tarafına kaçtı prizden çektim bataryayyı çıkarttım elektirikli süpürgeyle suyunu çektim baya alt taraflarına kadar inmedi hemen ters çevirdim artık bide çuvala koyalım bakalım teşekkürler..
-
kurutmayı elektrikli süpürleyle denedim
-
pirinç çuvalı ne alaka meraktan soruyorum bilmiyorum
-
pirinc suyu ceker
edit: klavyeyi cihazdan cıkart su gitmesin bazılarında koruma falan oluo ama onlarda tırt yani merak etme ama sanmıorum bi sey olacagını olursada hallederiz
-
Bu günlerde Bu tarz notebook su dökülme olayları ile çok karşılaştıgım Bu konu hakkında kendim kısa bir döküma yazmıştım.İşinize yarayacağına inanıyorum.