folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop"Mu Masaüstümü?

Laptop"Mu Masaüstümü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan27
    gokhan27's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben sızden sunu ogrenmek ıstıyorum laptopda oyun oynanmazmı neden diceksiniz ben ögrenciyim masaustu getırıp goturmesı zor olur ama laptop kolay tasınması bide laptop alınca 2 veya 3 sene sonra çöpe atarsın dıyolar ekran kartı falan ekletemezsın dıyolar Şimdi siz olsaydınız Laptomu Alırdınız Masaüstümü????

Şimdiden Teşekkürler

imzam yok barnak bassam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek
    şiddetle masa üstü (ortama göre değişir )

........................................
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    masaüstü..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    oyun oynayacaksan masa üstü al bence fakat emin ol bi süre sonra oda eskiyecek her şeyini değiştirmek zorunda kalacaksın eğer bi süre bunu yapmazsan sonra benim gibi boardın yeni kartları desteklemeyecek raminin ddrı eski olacak felan filan laptop gibi içine kaçacak. iyi düşün ama ben olsam alırdım masa üstümü taşıması biraz zor olurdu ama

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan27
    gokhan27's avatar
    Erkek
    yorumlarınız ıcın teşekkürler arkadaşlar ya bende acayıp kasdım bu konuda ben cok oyun oynayan adamım dusununce laptop sakıncalı gelıyor ama ben pc yi okula goturcem goturmesı cok kafa karısdırıyor bılmıyorum ya genede yorumlarınız ıcın tesekkurler bide su var laptopa verdıgın parayla masaüstünün kralını düzersin ya offfffffffff offfffffff

imzam yok barnak bassam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    2 gb usb ve dekstop

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    sony notebook tavsiyemdir gerisi hikayeden öteye geçmez yani alıcaksan biraz paraya kıy sony al (notebook ta sony aldığın süree no proble istisnalar kaideyi bozmaz)

Do you mind if I smoke?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

note book ne kadar modifie etsende belli süre sonra ram dışında bişeyi update etmekte zorlanırsın.

masaüstüne gelince o daha kolay modifie olur ama zamanla onunda modifie edecek yanı kalmıyor .sonuçta dizüstünden ömürlü. ama iyi bir dizüstünün de hakkı yenmez. en azından fan sesi vs.. kapladığı yer gibi unsurlar önemlidir. ve istedin zaman istedin yere götürme şansında var.

bence kampanyaları takip et. geçenlerde hp nin centrino çift çekirdekli küçümsenmeyecek modeli sadece bir günlüğüne 750 ytl satıldı.

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

şimdi diyelim ki elinde 1500 ytl var. bu parayla alacağın laptop ile desktop pc yi performans olarak bi kıyasla laptop ne kadar pis iğrenç pahalı kötü kaka.. :D bi şey anla

Metallica Rules
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Bilindigi gibi hicbir zaman notebook bilgisayarlari, desktop bilgisayarlar ile karsilastirmamak gerekir. Cunku bu cihazlar oncelikle hafiflik, dayaniklilik ve pil omru sonrasinda ise donanim performansina gore gelisim gostermekte. Desktop’larda ise daha fazla hiz ve islem kapasitesi her zaman ulasilmak istenenen kriterler. Son senelerde notebook bilgisayarlarinda masaustu bilgisayarlarin gucune ulasmaya baslamasi vede hizin bu sektorde de ihtiyac olan bir kriter olmasi notebooklarin oldukca modifiye modellerle piyasaya cikmasina neden oldu. Fakat bu yuksek gelisimlerine ragmen notebooklarin fiyat/performans oranlari ile desktoplara multimedya alaninda rakip olabilmeleri cok zor. Surekli bilgisayara ihtiyac duyan bir profesyonel degilseniz bu cihazlar sizin icin pekte yararli olmayacaklardir, yerine ayirdiginiz fiyat  aralikliginin cok daha asagisina; yuksek performansa sahip, stabil bir desktop sahibi olabilirsiniz.

Gunumuzde NOTEBOOKLAR hantal ve tasinamayan masaustuler kadar iyi ve dayaniklilar, benim icin en onemli olgu interaktiflik ve tasinabilirlik, 

Surekli yol gidip gelecekken garajda parketmek uzere araba alir misin? veya gezen tilki yatan arslandan iyidirde diyebiliriz ;))

NOTEBOOK  HEPYEK !

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=152

Kolay gele.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan27
    gokhan27's avatar
    Erkek
    yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ya şu var 2 milyarı gozden cıkardım laptopa ama oyunu rahat oynatırmı ben ögrencıyım alıcagım makıneyı denızlıye getırırp goturmeyıde dusunmem lazım HAKDAN hayırlısı ısallah ıyı bısey yaparım laptopa verdıgım parayla ama turkıyedekı en ıyı masaustunu alırım o ayrı ama taşıma mesele işde :(

imzam yok barnak bassam
Toplam Hit: 3056 Toplam Mesaj: 14