Laptopum Rehin.. Nasıl Akıllıca Geri Alırım ?
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
beyler ne güzel konuşuyosunuz orası dağ başımı git polise bilmemne. Yaşadığım mahallenin bi arka sokağına polis giremiyo onu nasıl izah edeceksiniz. Polisinde çaresiz kaldığı yerler var. Bizim burdada var öyle tipler adamdan değil polis mahkeme kararı bile bişey alamaz. Çevresi var arkası var bi şekilde salça oldumu imkanı yok alamazsın bazı adamlardan malını paranı vs. Burası Türkiye öyle karanlık iş çevirenden bol ne war memlekette...
-----------------------------Hahaha çok gülüyorum bu polis bile giremiyo laflarına.Söyle adresi bakalım girebiliyorlar mı giremiyolar mı?
-
NovalgiN bunu yazdı:
antalyadamısın hoca neresindesin ?
-----------------------------Burdur'dayım antalya'lıyım ama! Bahsettiğim olay Burdur'da oluyor..
-
Laptop seninse ne kasıyorsun bu kadar kendini önce git abi laptopum burada kalmış alabilirmiyim de vermiyorum derse gidersin polise neden bu kadar tırsıyorsun? adam gelip seni öldürecekmi?ne hakla senden para isteyecek? bide ne işidir ki bu ? Burdur o kadar pis biyer değil bildiğim kadarı :S
-
şu olayı açıkça anlatsana adama borcun falanmı varda isteyemiyorsun git polise savcıya bu kadar zormu
-
goldfinger bunu yazdı:
şu olayı açıkça anlatsana adama borcun falanmı varda isteyemiyorsun git polise savcıya bu kadar zormu
-----------------------------adama hiçbir borcum felan yok adam zorba bir insan burası ufak biryer adamın emniyetle felan arası iyi ne yapacağımı bilemedim dün yanına gittim. P.tesi gel görüşelim dedi.
-
kardeşim kusura bakma ama allahın kulundan bu kadar korktuğuna göre sünepenin tekisin sanırım. konu hakkında sana herkesin dediklerindne başka bişey demiyicem ama bir an önce kendi karakterini değiştirmeye çalış hayatta çok ezilirsin.
-
klimaliailesalonu bunu yazdı:
kardeşim kusura bakma ama allahın kulundan bu kadar korktuğuna göre sünepenin tekisin sanırım. konu hakkında sana herkesin dediklerindne başka bişey demiyicem ama bir an önce kendi karakterini değiştirmeye çalış hayatta çok ezilirsin.
-----------------------------beni tanıyan tanıyor be kocum. Gurbette okumak nedir bilirmisin. Uğraştığım adam cebimde bıçağı arabasında silahı ile gezen adam. Beni buraya okumaya gönderiyorlar elalemle dalaşsın diye değil. Bilmem anlatabildim mi..
-
Lanet olası kınalı kıçlar.Ne mal herifler var.Seni Antalya da sanıyodum Shephard.Bugün oradan geçtik balığa Eğirdir gölüne bizim motorcularla.Dalar geçerdik kopmaya.
-
weskeyy bunu yazdı:
Lanet olası kınalı kıçlar.Ne mal herifler var.Seni Antalya da sanıyodum Shephard.Bugün oradan geçtik balığa Eğirdir gölüne bizim motorcularla.Dalar geçerdik kopmaya.
-----------------------------okuyorum burda ya yapcak bişey yok
-
O lamere gücünün üstünde bi yaklaşım lazım akıllıca tırsması için filan.polis yakınlığını başka polis yakınlığını kullanarak etkisizleştirmek pasifleştirmeyi denemek yapılacakların en iyilerinden birisi bu bence.Burdur olay yeri bağlantımız yok ama bulunmaz değil.