folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Lav Taşlı Mangal Teğmin Edebilecek?

Lav Taşlı Mangal Teğmin Edebilecek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    beyler samsun, balıkesir mersin gibi yerlerde yapıldığını duydum bunu bana teğmin edecek biri varmı? satan birilerini arıyorum ben istedikçe yollayacak bende bizim burda satacam... bilmeyenler için http://www.ercelikmangal.com/ burada var, kömür derdi yok bişey yok.

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ankarada Gimsalarda satıolardı 1 sene kadar önce gördüm ama şı anda var mı yok mu bilmiyorum...

Altında piknik tüpü yakıp taşları ısıtıyordun, sonra  o taşlarla uzun süre mangalı sıcak tutuyordun...

Sewmiştim :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    işte hocam ben kendime sipariş verdim bi yerden ama orası işime yaramıyor, tek sipariş hakkımın olduğu bir kısacası.. bunu bi yerden teğmin edebilsem ticaretini yapacam :d şimdiden sadece anlatmamla bile apt. ve çevredeki komşulardan 7 kişi istiyor:) birde afiş yapıp sokaklara astımmıda tammdır :9

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    hoja benim enişte nalbur onda ole bişeler görmüştüm beyaz taşlar var komur yerinde oysa dedin mangal  toptancısının no  noyu alam sana yollarım 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    hadi be gözünü sevem, numarayı alıncafiyatınıda sor ona göre eğer faiş bir fiyat olursa hiç aramayayım :) uygun olsunki bizde kar yapalım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Ankarada Gimsalarda satıolardı 1 sene kadar önce gördüm ama şı anda var mı yok mu bilmiyorum...

Altında piknik tüpü yakıp taşları ısıtıyordun, sonra  o taşlarla uzun süre mangalı sıcak tutuyordun...

Sewmiştim :) 

hay ben bu gimsaların  

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

hellfever01 bunu yazdı:
    beyler samsun, balıkesir mersin gibi yerlerde yapıldığını duydum bunu bana teğmin edecek biri varmı? satan birilerini arıyorum ben istedikçe yollayacak bende bizim burda satacam... bilmeyenler için http://www.ercelikmangal.com/ burada var, kömür derdi yok bişey yok.

2 hafta sonra samsuna geçecem ,bi soruşturim. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    eywallah hacı unutmazsan sevinirim.. konu herzaman güncel :) geç kaldım felan deme pm veya konuya cevap yazarsın. tekrar sağol

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    hellfever01 bunu yazdı:
    ben samsundayım hoca yardımcı olurum hatta hergün önünden geçtiğim tüpçüde   vardı herhalde

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

bizde var harbi çok babayiğit bi mangal canavar gibi dumansız mangalmı olur tabiki dumanıda varda kömürlü kadar değil yazan abartmış a.q. 

antalyada buna ısparta taşı diyolar ama içindeki taş aynı taş

temin etmesine edebilirim fakat tanıdığım olmadığı için pazarlık yapsamda biraz pahalıya gelir.

sana kargo falan binincede işin içinden çıkamaz duruma gelmeni istemem.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    turuncu bunu yazdı:

bizde var harbi çok babayiğit bi mangal canavar gibi dumansız mangalmı olur tabiki dumanıda varda kömürlü kadar değil yazan abartmış a.q. 

antalyada buna ısparta taşı diyolar ama içindeki taş aynı taş

temin etmesine edebilirim fakat tanıdığım olmadığı için pazarlık yapsamda biraz pahalıya gelir.

sana kargo falan binincede işin içinden çıkamaz duruma gelmeni istemem.

hacı zahmet vercem ama sen bi fiyatını sor bana bi söle kargosunu üzerine koyacağım karımı bi hesaplayayım uygun oluyorsa tamm ama olmazsada.....

KapTaN60 bunu yazdı:
    hellfever01 bunu yazdı:
    ben samsundayım hoca yardımcı olurum hatta hergün önünden geçtiğim tüpçüde   vardı herhalde

hocam sanada zahmet vercem ama şu tüpçüye bi fiyatınuı sorsan?tlf felan alsan? (iş yeri tlf da olur)

Toplam Hit: 5183 Toplam Mesaj: 14