folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Lavasoft Ad-Aware 2008 PRO Full...

Lavasoft Ad-Aware 2008 PRO Full...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

Lavasoft Ad-Aware 2008 PRO full...
    Tanıtım:
    Ad-Aware dalında ödül kazanmış, ücretsiz (kişisel kullanım için), çoklu zararlı içerik (Trojan vb.. zararlı programcıklar) bulma ve silme özellikli, zengin yardım içeriğine ve ürün desteğine sahip bir Ad/Spyware Engelleyicisidir.

Bu program ile sistem hafızanızı, kaydınızı, sabit, çıkartılabilir ve optik sürücülerinizi tüm bu zararlı programlara ve reklamlara karşı taratabilir ve üstün tarama özellikleri ile sorunsuz ve güvenli bir sisteme sahip olabilirsiniz.

İnternet ve Ağ ortamındaki güvenliğinizi Ad-Aware programına bırakın. Yeni gelişmiş özellikleri ile işini en iyi biçimde yapacağına emin olabilirsiniz.

Programın özelliklerine bir gözatacak olursak:

* Yeni Şifreli Ayarları ile 3.Parti yazılımların kaldırma işlemlerine karşı tam koruma (Bazı programlar Ad-Aware programını bilgisayarınıza yüklendiklerinde otomatik olarak kaldırabiliyorlardı)
    * Tarama Motoru Geliştirmeleri (DLL dosyaları ve hafıza üzerinde de yeni CSI Motoru ile üstün tarama)
    * Genişletilmiş Kayıt Taraması (Çoklu Kullanıcı Kayıtları taraması, Olası trojanlara karşı da tarama, Oldukça hızlandırılmış uygulama)
    * Genişletilmiş Sürücü Taraması (NTFS sistemleri taraması, CAB dosyaları taraması, Daha küçük referans dosyaları ve hızlandırılmış uygulama)
    * Kullanıcı Ara Birimi Yenilikleri (Özel Temalar Desteği, Daha Çok Özelleştirilebilir Eklenti Desteği, Çevrimiçi TAC veritabanına erişim)
    * Çok Sayıda Yeni Küçük Ayar Desteği (Tweak Ayarlarındaki birçok yeni özellik)
    * Kayıt Dosyası Yenilikleri (Daha fazla detay ve referans dosyası içeriği gösterilmesi)

DOWNLOAD LİNK:   http://rapidshare.com/files/116855882/Ad-Aware.2008.PRO.AS061.rar

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

crack var mı crack :) serial daha makbule geçer

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

crack var mı crack :) serial daha makbule geçer

Lavasoft Ad-Aware 2008 PRO full... ???

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

var var içinde:) içindeki tex dosyasını okuyun ayrıntılı biçimde anlatıyor. program full yani şu an ben kullanıyorum. ad watch falan hepsi çalışıyor. birtane lisans dosyası var onu ayda bi klasörüne kopyala yapiştir yapacan.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek

Sizce kaspersky mi , adaware mı, nod32 mi iyi? Bence kaspersky ama onunda blacklist problemi var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    nod32ciyim, birkaç gün önce akıllı geçinen kaspercilerin aklına uydum formattan sonra kasper kurdum 2. günde 1000 pişman oldum. key sorunu hiç yaşamadım daha üstelik. nod32 forever, hakkında söylenen kötü şeylere kandığım için affet nod32 kasper sana d koyim de tur at aq. bu arada ad-aware kurdum, paylaşan arkadaşa teşekkürler, siganfu sağol.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

yav su anda baska birinin laptopu var kasper yuklu pencere kapatmaktan anam agliyo. Bana soylemeden silsin onunlami ugrasacam. Yok benim olsa direk kaldiririm programi ama benim degil ne gicikmis ya 2 gundur acilan uyarilari gorev sonlandiricisindan kapatiyorum 10 dk sonra pat bi daha

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:

yav su anda baska birinin laptopu var kasper yuklu pencere kapatmaktan anam agliyo. Bana soylemeden silsin onunlami ugrasacam. Yok benim olsa direk kaldiririm programi ama benim degil ne gicikmis ya 2 gundur acilan uyarilari gorev sonlandiricisindan kapatiyorum 10 dk sonra pat bi daha

o dediğin ayarlanıyo kardeşim:) ayarlarsan otomatik siler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

JUSTICEtr bunu yazdı:

Sizce kaspersky mi , adaware mı, nod32 mi iyi? Bence kaspersky ama onunda blacklist problemi var.

kaspersky.nod32 yeni versiyonuyla gözden düşmüş durumda.
    ayrıca ad-aware anti virüs değildir hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek

antioksidan kasperskyda blacklist problemini nasıl çözücez?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

JUSTICEtr bunu yazdı:

antioksidan kasperskyda blacklist problemini nasıl çözücez?

Daha yeni 1-2 gün önce konusu açıldı.

Toplam Hit: 1938 Toplam Mesaj: 13