Lc Waikiki Hakkında Konusulanlar
-
LcWaikiki'nin hisselerinin bir kısmını leyla zananın aldıgı rivayetleri dolaşıyor ortada.
karalama çalışması mı gerçek mi bi bilgisi olan?
-
internette dolaşan haberler için yazılmış bir bildiri
-
coca coladada böcek var a.k ona bakarsan :))
-
bknz: tema holding
-
yalandır ya :)
-
Ben bizzat gidip holding yetkilileriyle görüştüm Zana'nın parası buraya yetmez dediler, Ankara' da yaşayanlar bilir bir arada Kiler Alışveriş Merkezlerine aynısı yapılmıştı. Söyleyin bana bu palavrayı ortaya çıkaranların Leyla Zana adlı hayat kadınından farkı nedir ?
-
yalan haber arkadaşlar şirket yetkilileri çıkıp açıklama yapmıştı
-
LC fransizdi turkler aldi diye biliyorum , bu kese kagidi milliyetciligine hastayim :)
gidip ibo dinlersin , bi turkucu vardi kurdistan sarkisi soyluyordu . Basbakan bile dugunde sahitlik yapmis , adini unuttum . sakalli ahmet kaya tipinde . Bu adamlarin kasetlerini alirsiniz , bilmeme hangi pkk sermeyecisinden perakende urunler alirsiniz .
arkadas , kari kiz ayaginiza ot ve turevlerinden alirsiniz gene pkk beslenir .
ama takildigimiz nedense , cola , lc-waikiki , intel yahudi mali gibi sacma sapan uydurmalar .
kvp milliyetci mode on , kisacasi ...
-
bir de bi ara cocacola cirosunun tamamını israile veriyomuş muhabbeti vardı
inananlar da vardı =D
eski kızarkadaşımla bu konuda tartışmaya girmiştim
diyorum hadi kârı desen bi derece ama cirosunu veremez fabrika nasıl döner maaşlar nasıl ödenir
yok diyo cirosunun tamamını veriyomuş onlar da kurşun alıyomuş
(sarışın olan eski kızarkadaşım - gerçi biri hariç tüm kızarkadaşlarım sarışındı)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------(sarışın olan eski kızarkadaşım - gerçi biri hariç tüm kızarkadaşlarım sarışındı)
-----------------------------
vayyt :) -
SeRDaR bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------(sarışın olan eski kızarkadaşım - gerçi biri hariç tüm kızarkadaşlarım sarışındı)
vayyt :)
-----------------------------adam sarışın seviyor :D