LCD Monitör Önerileriniz?
-
Ransack bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
bi ara teknosada aoc promotörüydüm
evet çok ince ama biraz narin
renkleri parklaklıgı cok über olmasada iş yapar
tek dezavantajı sadece vga bağlantı
marka olarakda dandik bir marka değildir alaman markası idi yanlış hatırlamıyorsam
vga ise sıkıntılı benim eski monitör vga girişli değildi haliyle ekran kartınıda ona göre aldık girişi büyük
ya sorun olmaz vga çıkışını dvı ya çeviren aparatlar var onlardan alırsın bir tane
-
Ransack bunu yazdı
vga girişliymiş hocam şuan için o sorun teşkil ediyor bana
http://www.vatanbilgisayar.com/digitus-ab-543-dvi-vga-donusturucu/productdetails.aspx?I_ID=37475
9 TL
-
fifsonic bunu yazdıRansack bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
marka olarakda dandik bir marka değildir alaman markası idi yanlış hatırlamıyorsam
vga ise sıkıntılı benim eski monitör vga girişli değildi haliyle ekran kartınıda ona göre aldık girişi büyük
ya sorun olmaz vga çıkışını dvı ya çeviren aparatlar var onlardan alırsın bir tane
o aparattan var hocam fakat aynı görüntüyü veriyormu o aparatlar bana vermiyor gibi geldi kullandım bir kez ama içimde bir upte kaldı açıkcası
-
Ransack bunu yazdıfifsonic bunu yazdıRansack bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
o aparattan var hocam fakat aynı görüntüyü veriyormu o aparatlar bana vermiyor gibi geldi kullandım bir kez ama içimde bir upte kaldı açıkcası
walla arada aparat oolduğu için mantıken görüntüde biraz sorun yaşayabilirsin ama renk ayarlarında ayarlayabileceğini düşünüyorum genede alırken oradaki danışmanlarla bir konuşursun onlar daha iyi bilir ama dediğin gibi çok nadir oyun oynayan bir insanım öyle HD felan aramam diyorsan bence danışmanın açıklamaları seni tatmin eder bide bu ürünler her mağazada olmuyor o yüzden istersen mağazaya bi git oradan beğen adamlarla konuş aklına yatanı al
-
bu 3 üründe takılıdı kaldım sanırım ya samsung yada aoc alıcağım.
-
Ransack bunu yazdı
bu 3 üründe takılıdı kaldım sanırım ya samsung yada aoc alıcağım.
:) Üçüde Vga çıkışlı...
-
samsungda 2 çıkış var hocam :)
-
Ransack bunu yazdı
samsungda 2 çıkış var hocam :)
Ürün Kodu S22B150N Açıklama Menşei P.R.C. Garanti 24 Özellikler Monitör Tipi LED Ekran Boyu (inch) 21.5 inch Tepki Süresi(Ms) 5 Çözünürlük 1920 x 1080 Parlaklık 200cd/m2 Dinamik Kontrast Mega kontrast Monitör Bağlantısı D-Sub (VGA) Tek Yazıyor Görüntü Formatı 16:9 Renk Siyah Ekran Renk Sayısı 16.7M İzleme Açısı 90° / 65° -
al git işte şunu ne uğraşıyosun bonus kart varsa bedava amk
http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e2352phz-23-e2352phz-3d-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59479
-
D-Sub (VGA) Yazıyor. bunu yarın orda daha rahat öğrenirim