Le Chat Noir.
-
Posterler olarak değil değil ama magnet olarak görmüştüm bu kara kedileri.
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------35 tl arkadaşlar yanlız 1 den fazla olursa ücret de o denli değişir
bu arada süper olmuş poster ) vallah ışıklı mışıklı sexi
Mesaj 26 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 19:27'da YasamaK tarafından düzenlendi.
-----------------------------
Aynen hocam. Sayende kavuştum postere. Böyle zor olunca daha bir özendim, daha bir değerli oldu.
70x120 ebatlarında poster. 15 m2lik bir odada epey göz dolduruyor. Hazır oda demişken bir de odamın fotosunu koyayım. Dekore etmek isteyenlere fikir olur belki.
-
bu isim neden bana hiç yabancı gelmiyor ki acaba?? sanki bi şarkı, bi film, tanıdık bi yer adıymış gibi.. dejavu yaşıyorum galiba..
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------35 tl arkadaşlar yanlız 1 den fazla olursa ücret de o denli değişir
Aynen hocam. Sayende kavuştum postere. Böyle zor olunca daha bir özendim, daha bir değerli oldu.
70x120 ebatlarında poster. 15 m2lik bir odada epey göz dolduruyor. Hazır oda demişken bir de odamın fotosunu koyayım. Dekore etmek isteyenlere fikir olur belki.
-----------------------------anan baban bişey demiyormu? :D
-
Homer bunu yazdı:
-----------------------------NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------anan baban bişey demiyormu? :D
Yok dostum o gibi ailesel ilişkileri kendi açımdan kullanışlı hale getirmiş durumdayım. Hayatın dizginleri bende çok şükür :) -
NaZi_ bunu yazdı
YasamaK bunu yazdı:
70x120 ebatlarında poster. 15 m2lik bir odada epey göz dolduruyor. Hazır oda demişken bir de odamın fotosunu koyayım. Dekore etmek isteyenlere fikir olur belki.NaZi_ oda on numara olmuş , bi köşeye de Swastika as tam olur ;)
-
öğrenci odam mezun olmam sebebiyle bozulmamış olsa ben de koyardım yav =) tahta namav sandıklarından sehpa, tabure hatta bilgisayar masası yapmıştım. öyle birkaç şey daha dalan, güzel günlerdi =)
nazi, nasıl yapıştırdın kitapları tavana? çivi mi çatın bantladın mı? zarar vermeden nasıl yapıştırılır?
Prometheus tarafından 15/Ağu/12 01:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı
öğrenci odam mezun olmam sebebiyle bozulmamış olsa ben de koyardım yav =) tahta namav sandıklarından sehpa, tabure hatta bilgisayar masası yapmıştım. öyle birkaç şey daha dalan, güzel günlerdi =)
nazi, nasıl yapıştırdın kitapları tavana? çivi mi çatın bantladın mı? zarar vermeden nasıl yapıştırılır?
aynen bilgilendirme istiyoruz :D
-
oda yakıyor mühürlü kitaplar heral de??
-
Prometheus bunu yazdı
Hocam şap olduğu için çok fazla seçeneğin yok. Yapıştırmakla da tutmuyor. Mecburen çivi ile sabitledim. Bu resim biraz eski. Spot ışıklar ve bir kaç eklentim daha oldu. İsterseniz son halini de paylaşabilirim.
NaZi_ tarafından 15/Ağu/12 10:22 tarihinde düzenlenmiştir
Sürekli üretken olmak için çok etkili bir yol olduğunu söyleyebilirim. Aklımda milyonlarca eklenti var. Yavaş yavaş bir sanat eserine sahip olucam :P
Yaşamak hocam mühürlü kitaplar diye bir lakap hoş oldu cidden. :D