folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder League Of Legends Hesap Satımı - Euw

League Of Legends Hesap Satımı - Euw

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende satmayı düşünüyorum bütün karakterler var urgot hariç özellikle almadım almıyorum 30 40 tane de skin var 9 rün sayfası bi enerji için yok gold 1 bügün yarın plat yaparım 300 dan aşağı bırakmam.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

beyler daha yeni kümeye yerlestım daha 1 ay olmadı bronze dan bıktım benı silvera cıkarabılecek var mı bronze 1 ım her mac 25 lp gelıyor 34 lp var yardım lutfen

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

beyler daha yeni kümeye yerlestım daha 1 ay olmadı bronze dan bıktım benı silvera cıkarabılecek var mı bronze 1 ım her mac 25 lp gelıyor 34 lp var yardım lutfen

suan internetim yok, 2 hafta sonra falan olacak hala cıkmamıs olursan bi denerim 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Çok talep olmamıştı ama belki bu fiyata almak isteyenler çıkar fiyat 2 günlüğüne 50TL yapıldı.

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

abi biz de ranked giriyoz arkadaşla da bronz başlıcaz sanırım, pre girer yükseliriz birlikte. 4 maç yaptım 1inde afk vardı, 2.de sadece 2 kişi düzgün oynuyoduk, 3.de karşı takım çok dandikti bi bunu aldık zaten, 4. maçta benim arkadaşın neti koptu 5. dakkada yine verdik oyunu :(

sana da hayırlı satışlar abi :) fiyat bayaa iyi beyler

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

abi biz de ranked giriyoz arkadaşla da bronz başlıcaz sanırım, pre girer yükseliriz birlikte. 4 maç yaptım 1inde afk vardı, 2.de sadece 2 kişi düzgün oynuyoduk, 3.de karşı takım çok dandikti bi bunu aldık zaten, 4. maçta benim arkadaşın neti koptu 5. dakkada yine verdik oyunu :(

sana da hayırlı satışlar abi :) fiyat bayaa iyi beyler

Akıl sağlığı yerinde adamı sağlığından eder bu oyun ya hiç gerek yok satabilsem kurtulcam :)Sırf satılsın diye indirdim fiyatını bu kadar.

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

benim hesap kaç lira eder ? 

zebani nasus 

beyzbolcu trundle 

aristokrat vayne

30 şampiyon silver 3

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

valla pek bişey edeceğini sanmıyorum hocam ben 50 lira yaptım daha gelen giden yok. 

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

beyler ozel okul cocugu veya zengın cocugu bulun lole baslmak ısteyen baya para verıyorlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

suan internetim yok, 2 hafta sonra falan olacak hala cıkmamıs olursan bi denerim 

gelceksen mesaj at sıkıldım su bronze dan 90 lp ye cıkıyorum tekar 5 lp ye dusuyorum gercekten yardım lazım

Toplam Hit: 4536 Toplam Mesaj: 27