League Of Legends Hesap Satımı - Euw
-
bende satmayı düşünüyorum bütün karakterler var urgot hariç özellikle almadım almıyorum 30 40 tane de skin var 9 rün sayfası bi enerji için yok gold 1 bügün yarın plat yaparım 300 dan aşağı bırakmam..
-
beyler daha yeni kümeye yerlestım daha 1 ay olmadı bronze dan bıktım benı silvera cıkarabılecek var mı bronze 1 ım her mac 25 lp gelıyor 34 lp var yardım lutfen
-
TheAvenqer bunu yazdı
beyler daha yeni kümeye yerlestım daha 1 ay olmadı bronze dan bıktım benı silvera cıkarabılecek var mı bronze 1 ım her mac 25 lp gelıyor 34 lp var yardım lutfen
suan internetim yok, 2 hafta sonra falan olacak hala cıkmamıs olursan bi denerim
-
Çok talep olmamıştı ama belki bu fiyata almak isteyenler çıkar fiyat 2 günlüğüne 50TL yapıldı.
-
TheAvenqer bunu yazdı
abi biz de ranked giriyoz arkadaşla da bronz başlıcaz sanırım, pre girer yükseliriz birlikte. 4 maç yaptım 1inde afk vardı, 2.de sadece 2 kişi düzgün oynuyoduk, 3.de karşı takım çok dandikti bi bunu aldık zaten, 4. maçta benim arkadaşın neti koptu 5. dakkada yine verdik oyunu :(
sana da hayırlı satışlar abi :) fiyat bayaa iyi beyler
-
hsyN bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
abi biz de ranked giriyoz arkadaşla da bronz başlıcaz sanırım, pre girer yükseliriz birlikte. 4 maç yaptım 1inde afk vardı, 2.de sadece 2 kişi düzgün oynuyoduk, 3.de karşı takım çok dandikti bi bunu aldık zaten, 4. maçta benim arkadaşın neti koptu 5. dakkada yine verdik oyunu :(
sana da hayırlı satışlar abi :) fiyat bayaa iyi beyler
Akıl sağlığı yerinde adamı sağlığından eder bu oyun ya hiç gerek yok satabilsem kurtulcam :)Sırf satılsın diye indirdim fiyatını bu kadar.
-
benim hesap kaç lira eder ?
zebani nasus
beyzbolcu trundle
aristokrat vayne
30 şampiyon silver 3
-
valla pek bişey edeceğini sanmıyorum hocam ben 50 lira yaptım daha gelen giden yok.
-
beyler ozel okul cocugu veya zengın cocugu bulun lole baslmak ısteyen baya para verıyorlar
-
RotKerim bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
suan internetim yok, 2 hafta sonra falan olacak hala cıkmamıs olursan bi denerim
gelceksen mesaj at sıkıldım su bronze dan 90 lp ye cıkıyorum tekar 5 lp ye dusuyorum gercekten yardım lazım