Learntohack Kullanan Varmı ?
-
nette learntohack.co.uk diye bir site var (reklam filan değil) adamlar facebook şifrelerini filan çalıyolar 100$ istiyolar program için güvenilirmi acaba? yani parayı yatırsam karşılığında alabilirmiyim. deneyen varmı.
-
999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------
nette learntohack.co.uk diye bir site var (reklam filan değil) adamlar facebook şifrelerini filan çalıyolar 100$ istiyolar program için güvenilirmi acaba? yani parayı yatırsam karşılığında alabilirmiyim. deneyen varmı.
-----------------------------tek ve net yanıt veriyorum , aklında kalıcı olması için. HAYIR.
-
Bi an içimden hass*ktir be rıfat abi demek geldi :|
-
RootB bunu yazdı:
999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------tek ve net yanıt veriyorum , aklında kalıcı olması için. HAYIR.
----------------------------videosunu çekmiş kaliteli bişeye benziyor. paypal'a bi siteden para aktarıp deniycem zaten ama.
-
999Epineprin bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
999Epineprin bunu yazdı:
----------------------------videosunu çekmiş kaliteli bişeye benziyor. paypal'a bi siteden para aktarıp deniycem zaten ama.
-----------------------------Hocam ne kalitelisi ne diyosun sen :|
-
ah ahh kim bilir kaçtane böyle safı kazıkladır :| haa illada adamlar doğru söylüyo diyosan para yatırıp programı aldıktan sonra ulaş mailimi söliimde bi hackle bakimm faceimi
edit: ayrıca md5 i de saniyesinde kırdı ahaha :| -
yatir parayi al havani illa istiyosan.
sana hayir yok ole bisey demisler, sen kaliteli diyosun :) videomu kaliteli? High Definition mu?
cocuk kandirmak icin yapilmis bi site, sende cocukluk yapma.
-
100$ a alıyorsa herkesin Facebook şifresini, ben veriyim 100$ güzel yatırım :ŞP
-
milletin şifresini alsan nolcak heleki facebook...Encok resimlerini silerisn...Ne bicim bi ego.
-
Fake fake fake .
Bu arada adam 2 snde md5 aliyor ve kirmasi 1 saniye surmuyor :)
-
Boşuna para yatırma derim. Fake olduğunu anlaman lazım.
MD5 leri buluyor md5 bulması için msn facebook 'un açığı olcakki md5i alacak ( Ki bu da imkansız gibi bişey henüz bir hacker onu beceremedi) hadi aldı diyelim bu md5 leri videoda 2-3 sn de kırıyor süper bilgisayar bile kullansa kıramaz bu kadar kısa sürede (bknz. 10-15 rakamlı harfliyi kırıyo videoda)
Ama hakkını vermek lazım süper video çekmiş ben bile iç geçirdim yani :D