Lenovo Recovery Modu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Müritler kuzenin bilgisayar lenovo

http://www.n11.com/lenovo-g510-59-415871-i5-4200m-4g-1t-disk-2gvga-156-dos-P33962345

bundan olması gerek belki ekran kartı 1 gb dır . neyse hazır kurulu geldi bende d oluşturdum fazla olan alanla

D 'ye baya bir dosya attık 200 küşür gb , şimdi format atılması gerekiyor 1-2 sorunu var yazılımsalmı donanımsalmı anlamak için ,

Sorum sudur Recovery tuşu ile tüm pc ye format atıyormu ? Atıyorsa gene HDD tek parça yapıp herşeyi siliyormu yoksa sadece C yemi atıyor format ?

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Her şeye format atar, elinize ilk geldiği şekil nasılsa o hale gelir.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

işin yoksa 210 gb al at başka yere ? Win8.1 dvd ile format atamazmıyım yada win8 dvd si ile ? win8 keyi nasıl görebilirim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

işin yoksa 210 gb al at başka yere ? Win8.1 dvd ile format atamazmıyım yada win8 dvd si ile ? win8 keyi nasıl görebilirim 

neden atılmasın ki 8.1 dvd ile ? bilgisayarın altında key yok mu ? 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı recovery tuşuna basarsan PCyi ilk aldığın güne geri döner. tüm içerik pro vs herşey gider.

win8 win7 vs ile format atarsan recovery uçar. 3 gün sonra eskiye döniyim diyip tuşa basarsın bi cacık olmaz, orjinal haline getirmek için epey uğraşırsın. ben uğraştım baya yapamadım servise yolladım 60 lira istemişlerdi taa 2010da

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

öyle dediler hıcam dh de felan izin vermiyorlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

öyle dediler hıcam dh de felan izin vermiyorlar

ilk defa duyuyorum hocam, bakayım ben de. Usb varsa onunla yapın cd dvd ile uğraşma :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

Hocam ben de Lenovo kullanıcısıyım, 5-6 defa Recover'la bilgisayarı yenilemişliğim var ama her zaman D diskim sabit kaldı. Sadece C'ye atıyor diye biliyorum (ya da ben farkında olmadan yalnızca C'yi seçiyorum)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    C-M-D bunu yazdı

Hocam ben de Lenovo kullanıcısıyım, 5-6 defa Recover'la bilgisayarı yenilemişliğim var ama her zaman D diskim sabit kaldı. Sadece C'ye atıyor diye biliyorum (ya da ben farkında olmadan yalnızca C'yi seçiyorum)

Belki de bilgisayar size geldiğinde c ve d sürücüleri farklı idi, tek şekilde değildi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Findowsun kendi recovery olayı var hocam. Sadece findowsu temizletebiliyorsun. Dvd yada usb tak sonra ileri ileri de orda onarım seçenekleri vs olacak orayı kurcala.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    C-M-D bunu yazdı

Belki de bilgisayar size geldiğinde c ve d sürücüleri farklı idi, tek şekilde değildi.

nasıl yaptın hocam

Toplam Hit: 1759 Toplam Mesaj: 21