Lenovo Recovery Modu
-
Müritler kuzenin bilgisayar lenovo
http://www.n11.com/lenovo-g510-59-415871-i5-4200m-4g-1t-disk-2gvga-156-dos-P33962345
bundan olması gerek belki ekran kartı 1 gb dır . neyse hazır kurulu geldi bende d oluşturdum fazla olan alanla
D 'ye baya bir dosya attık 200 küşür gb , şimdi format atılması gerekiyor 1-2 sorunu var yazılımsalmı donanımsalmı anlamak için ,
Sorum sudur Recovery tuşu ile tüm pc ye format atıyormu ? Atıyorsa gene HDD tek parça yapıp herşeyi siliyormu yoksa sadece C yemi atıyor format ?
-
Her şeye format atar, elinize ilk geldiği şekil nasılsa o hale gelir.
-
KotomineKirei bunu yazdı
işin yoksa 210 gb al at başka yere ? Win8.1 dvd ile format atamazmıyım yada win8 dvd si ile ? win8 keyi nasıl görebilirim
-
Atakan bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
işin yoksa 210 gb al at başka yere ? Win8.1 dvd ile format atamazmıyım yada win8 dvd si ile ? win8 keyi nasıl görebilirim
neden atılmasın ki 8.1 dvd ile ? bilgisayarın altında key yok mu ?
-
hacı recovery tuşuna basarsan PCyi ilk aldığın güne geri döner. tüm içerik pro vs herşey gider.
win8 win7 vs ile format atarsan recovery uçar. 3 gün sonra eskiye döniyim diyip tuşa basarsın bi cacık olmaz, orjinal haline getirmek için epey uğraşırsın. ben uğraştım baya yapamadım servise yolladım 60 lira istemişlerdi taa 2010da
-
KotomineKirei bunu yazdıAtakan bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
öyle dediler hıcam dh de felan izin vermiyorlar
-
Atakan bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıAtakan bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
öyle dediler hıcam dh de felan izin vermiyorlar
ilk defa duyuyorum hocam, bakayım ben de. Usb varsa onunla yapın cd dvd ile uğraşma :)
-
Hocam ben de Lenovo kullanıcısıyım, 5-6 defa Recover'la bilgisayarı yenilemişliğim var ama her zaman D diskim sabit kaldı. Sadece C'ye atıyor diye biliyorum (ya da ben farkında olmadan yalnızca C'yi seçiyorum)
-
C-M-D bunu yazdı
Hocam ben de Lenovo kullanıcısıyım, 5-6 defa Recover'la bilgisayarı yenilemişliğim var ama her zaman D diskim sabit kaldı. Sadece C'ye atıyor diye biliyorum (ya da ben farkında olmadan yalnızca C'yi seçiyorum)
Belki de bilgisayar size geldiğinde c ve d sürücüleri farklı idi, tek şekilde değildi.
-
Findowsun kendi recovery olayı var hocam. Sadece findowsu temizletebiliyorsun. Dvd yada usb tak sonra ileri ileri de orda onarım seçenekleri vs olacak orayı kurcala.
-
KotomineKirei bunu yazdıC-M-D bunu yazdı
Belki de bilgisayar size geldiğinde c ve d sürücüleri farklı idi, tek şekilde değildi.
nasıl yaptın hocam