Lenovo Z500 Fikir
-
ne çok lenovo konusu açılıyo çok der oldum bunu =) hocam i7lli olanını kullanıyorum z500ün gayet memnunum
740m ekran kartı 64bit evet denediğim oyunlar şunlar sorunsuz oynadım benimde aklımda çok soru işaretiydi bu ama yapıştırdım aldım valla..
Rome 2 total war
Empire total war
assassins creed 3
NFS most wanted 2
formula 1 2012
bunları sorunsuz oynuyorum yüksek ayarlarda..
başka sorularınız varsa cevaplayabilirim
edit: hocam indirim oranı daha fazla olan ürün daha ucuz ayrıca o ucuz olanda ssd var daha uygun yni o bence..
zndmn tarafından 13/Ara/13 21:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Gold Çalışanıyız :) Gel Her türlü Yardımcı oluruz... :)
(Ankara)
-
http://www.youtube.com/watch?v=y01sQEeyCLo
-
Indirdim yaptıraazdı
Gold ÇalışanıyıTeknik bi Her türlü Yardımcı oluruz... :)
(Ankara)
İndirim yaptırabiliyon mu hocam :) Teknik bi sıkıntı olursa golddan yana çalarım kapını :)
-
PanxeR bunu yazdı
halı güzelmiş hocam el dokuması mı ? -
Arkadaşıma aldık güzel ürün pişman olmazsın.
-
Lenovanın bu modeli nasıldır . Kuzen var son sınıfa çekecek netten ders videoları felan izliyecek öyle çok iyi birşey değil ama kötüde olması yani ilerde üninede kullanabilsin. pcden anlamazlar en fazla barbie oynarlar
-
Kardeşim kullanıyor 1 ay önce aldık. gayet yeterli hocam. sesi de ciddi anlamda fazla. malzeme kalitesi de bir o kadar iyi.
-
4 senedir Z560 kullanıyorum.
Marka olarak çok kalitelidir Lenovo. Bu kadar memnun kaldığım bir ürünüm olmadı şimdiye kadar. 3 gün önce, ilk defa yere düştü masadan. Kulağımda kulaklığın olduğunu unutmuşum hızla kalktım, çekti masadan aşağı düşürdü. Kapandı pc. Tırstım yarraa yedik diye, yine bişey olmadı taş gibi maşallah :D
Garantisi, servisi hepsinden memnunum. Lenovo tavsiye ederim hangi modeli olursa olsun gozun kapalı al :D kesinlikle fiyat/performans oranı yüksek -
Lenovo lari hep begenmisimdir, tamam belki tutulur aksam kalitesi daha dogrusu malzemenin şıklığı o kadar iyi degildir ama saglam ve teknik acidan uzun omurlu-kalitelidir.