Leptop Soğutucu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

systemexp bunu yazdı:

bunların bişeye yaradığı yok boşuna alma derim bence bende aldım gene aynı. boş yere zahmet etme, ;)

Edit:Sadece yazın yararı olur ısıyı 1 2 derece düşürür okadar:D

Valla ben kullanıyorum bunu çalıştırınca uzun süreli full hd filmlerde takılma olmadan izliyorum, ama çalıştırmayınca donuklaşmalar başlıyor,

Sende işe yaramışsa ne güzel dostum :) bende bişeye  yaramadı boşa para kaybı diye düşünüyorum ısınma problemimi ortadan  kaldırmadı  ne yazıkki,

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Nasıl işe yaramaz soğutucu diyosunuz anlamıyorum...tamam eğerki plastik alacaksanız farketmiyor vereceğiniz para,ama aluminyum çok farklı.

Soğutucu alırken dikkat etmeniz gereken birkaç şey var;

-Kesinlikle ama kesinlikle laptopun fanının önünü kapatmayacak

-Aluminyum olursa çok iyi,fansız aluminyum altlık bile fanlı plastik soğutucudan daha etkili olur

-Fan boyutları o kadar da önemli değil. Ama bence fan olmalı alacağınız altlıkta.

-Eğerki usbye işiniz düşüyorsa ek usb girişi sağlayan altlıklara bakın.(laptoplarda genelde 3usb var,birini soğutucuya ayırınca sıkıntı olabilir)

-Aleti kucağınızda tutmak rahat değilse ayaklı soğutucu altlıklar var onlara bakın. Ben bunlardan düşünüyorum bitane amakarar veremedim henüz.

-Eğerki laptop kucağınızda duruyorsa kesinlikle fanın altının kapalı olmasına dikkat edin rendelemesin bitarafınızı :D

Ama sadece altlık biryere kadar tabi,laptop fanının temizliğinide yaptırmalısınız. Ben kendim yapmaya çalıştım,aşırı ısınmadan kasanın vida yuvaları deforme olmuş, 2 tane vida elimde kaldı :/

@konuya dönecek olursak:

15-35tl arası bakacağın soğutucularda pek bi fark olmaz,ucuzundan al geç.

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Aslında benim ekran kartı çok ısınıyor normal kullanırken fazla ısınmıyor bir youtube de video izleyince ısınmaya başlıyor internette girince çok ısınıyor geçen 115 dereceye çıktı sonra karar verdim soğutucu almaya ama hayırlısı başka bir önerisi olan varmi.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

İşe yaramıyor diyenler dandik ürünleri alırsanız yaramaz tabii :)

ben Zalman NC2000 kullanıyorum, 15 derece fark yaratıyor. Tabii ücreti biraz tuzlu.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

walla bir işe yaramıyor diyen arkadaşlara sözüm. Bendeki makinada güney çipinden fazla ısınıyor. makinayı biraz zorlayınca kapatıyordu kendisini. aşağıdaki ürünü aldım kullanıyorum. minecraft bilindiği gibi %90 civarında işlemci kullanarak kasıyo makinayı. saatlerce oynuyorum sıkıntı olmuyor bu ürünle. tavsiye ederim.

http://www.bayideha.com/THERMALTAKE-MASSIVE24-ST-NOTEBOOK-SOGUTUCU-pid-15454.html

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

120 tl verip vatan'dan aldıgım bi model var , işe yaramazsa klima olarak odanızı soğutabilirsiniz o derece..

Tamamen para-kaliteyle alakalı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/addison-anc-85a-notebook-sogutucu-55359161

Hocam kargo artı ürün 25 lira. 

Bu üründen dükkanım varken bende satıyordum oldukca güzel. ayrıca 1 tanede fazladan usb portu var(2 ama elektrik çekmek için 1 e düsüyor). 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

walla bir işe yaramıyor diyen arkadaşlara sözüm. Bendeki makinada güney çipinden fazla ısınıyor. makinayı biraz zorlayınca kapatıyordu kendisini. aşağıdaki ürünü aldım kullanıyorum. minecraft bilindiği gibi %90 civarında işlemci kullanarak kasıyo makinayı. saatlerce oynuyorum sıkıntı olmuyor bu ürünle. tavsiye ederim.

http://www.bayideha.com/THERMALTAKE-MASSIVE24-ST-NOTEBOOK-SOGUTUCU-pid-15454.html

aynısı eminönünde 15 tl belki 10 a da alınır marka farklı ama herşey aynı bendede bundan var ( kasa aynı ama plastik benimki)

büyük ihtimal resimdeki de plastik çünkü thermaltakenin sitesinde böyle bir model yok, çin malına thermaltake yazmışlar.

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Ben kendi soğutucunu kendin yap derim googlede vardı videoları. İki üçtane fan ile yapıyordu çokta güzel oluyordu bence kendin yap.

Bu linklerden yararlan

www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=1676

http://www.dailymotion.com/video/xax8ac_laptop-ycyn-soyutucu-sehpa-ev-yapim_tech

🥒
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

120 tl verip vatan'dan aldıgım bi model var , işe yaramazsa klima olarak odanızı soğutabilirsiniz o derece..

Tamamen para-kaliteyle alakalı.

modeli neymiş mürid bunun merak ettim :)

Toplam Hit: 2860 Toplam Mesaj: 23