Levitasyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:
    -----------------------------
    aferin ianma bu sitede 15-20 kişiye telekinezi öğretim ben. emrow da dahil.

la git ya ayak parmağımı oynatmamla dönüyo o şey bana hilesiz hurdasız cam kabın içine içine rüzgar masa oynatma  felan olmaksızın kağıdı koy onu yap. yada bi kalemi oynat mesela :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jevler35
    jevler35's avatar
    Erkek
    Telekinezi ve levitasyon bilimsel yoldan kanıtlanmış arkadaşım.Sen gelip bunu inkar etmek yerine biraz araştırma yapsan bize katılırsın.Senin yaptıın dünyada yerçekimi kanunu yok demek gibi bişey :S

A.L.P.H.I
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Yalan yaw ..insan kandırmak resmen.. böle bısı olsydı otobuse vs vs:D bınmeye gerek yoktu.) havadan gıderdık ne güzel :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    jevler35 bunu yazdı:
    Telekinezi ve levitasyon bilimsel yoldan kanıtlanmış arkadaşım.Sen gelip bunu inkar etmek yerine biraz araştırma yapsan bize katılırsın.Senin yaptıın dünyada yerçekimi kanunu yok demek gibi bişey :S
    Kim ispatlamış ne şekilde ispatlamış dünden beri araştırıyorum ispatlık bi olay yok kafasına bi şapka geçirip hırka giyen ereksiyon olunca levitasyon oluyor aq ispatını yap bana eyvallah

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    senden korkulur şerefsizim.yarın öbür gün çıkıp voodoo başlığı açarsan şaşmam.sosyal hayatda senden uzak durmak gerek:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jevler35
    jevler35's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    Kim ispatlamış ne şekilde ispatlamış dünden beri araştırıyorum ispatlık bi olay yok kafasına bi şapka geçirip hırka giyen ereksiyon olunca levitasyon oluyor aq ispatını yap bana eyvallah

Arkadaşım bu konuda bazı düzenbaz illusyonistler kolaya kaçarak hileye başvurdukları için sana mantıklı gelmiyo olabilir.Ama bu konuya yıllarca emeğini veren insanlar var.Geçenlerde yanlış hatırlamıyosam starda türk bi arkadaş masayı havalandırmıştı.Asıl bu konuda uzman olan Uri geller ve Nina Kulagina var.Youtube tan araştırıp izleyebilirsin.Ama şundan eminim izlesende "bunlar da film efekleri" dersin.Bu kanını kitap dükkanlarına gidip ordaki levitasyon veya telekinezi kitaplarına bakarak yok edebilirsin.İnanmak zorunda diilsin.İnananlar benim gibi telekinezi ile başlayarak yol aldı bile.

A.L.P.H.I
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    jevler35 bunu yazdı:

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

Arkadaşım bu konuda bazı düzenbaz illusyonistler kolaya kaçarak hileye başvurdukları için sana mantıklı gelmiyo olabilir.Ama bu konuya yıllarca emeğini veren insanlar var.Geçenlerde yanlış hatırlamıyosam starda türk bi arkadaş masayı havalandırmıştı.Asıl bu konuda uzman olan Uri geller ve Nina Kulagina var.Youtube tan araştırıp izleyebilirsin.Ama şundan eminim izlesende "bunlar da film efekleri" dersin.Bu kanını kitap dükkanlarına gidip ordaki levitasyon veya telekinezi kitaplarına bakarak yok edebilirsin.İnanmak zorunda diilsin.İnananlar benim gibi telekinezi ile başlayarak yol aldı bile.

abicim bilim telekineziyi kabul etmiyor araştırdım mı dersen araştırdım. bir kuvvet olmadan bir maddeyi hareket ettirmek imkansız telekinezi bütün fizik kurallarını hiçe sayıyor.
    bence bi kandırmaca telekinezi insan şartlanınca ufak hareketler oynayabilen şeyleri yaptım diyebiliyor. düşünmek bir kaşığı bükmek kadar güçlü mü

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:

helal sana bea..zaten telekinezi sadece bi kagıdı cevirince ögreniliyo..kagıt hamlesi çok kolay bi şey degil..bir gunde cevirenlerin %90 dış etkenler sayesinde ceviriyo..o kagıt cevirme işini bi gün içinde yapmayı ögrenen insan  ertesi gün kaşık falan bukmesi lazım....nefes almadan ve ellerinizi kulannamadan cevirin bakalım o kagıdı yiyosa..google da bi şeyler aratıp buraya c/p yapınca bişeyler ögretmiş olmuyosun bence...

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jevler35
    jevler35's avatar
    Erkek
    Bende gözümle görmeden önce senin gibi düşünüyordum ama kendi gücümle şu anda kağıtları kontrol edebiliyorum.Bu yetenek geliştirilip kaşık bükme şekline neden dönüşmesin? Herneyse inanmak zorunda diilsin.

A.L.P.H.I
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    samurai bunu yazdı:

oksijen bunu yazdı:

helal sana bea..zaten telekinezi sadece bi kagıdı cevirince ögreniliyo..kagıt hamlesi çok kolay bi şey degil..bir gunde cevirenlerin %90 dış etkenler sayesinde ceviriyo..o kagıt cevirme işini bi gün içinde yapmayı ögrenen insan  ertesi gün kaşık falan bukmesi lazım....nefes almadan ve ellerinizi kulannamadan cevirin bakalım o kagıdı yiyosa..google da bi şeyler aratıp buraya c/p yapınca bişeyler ögretmiş olmuyosun bence...

adam haklı ayrıca

Toplam Hit: 3986 Toplam Mesaj: 30