Lg 3D Tv Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

arkadaşlar bi lg 42lm3450 marka ve model 3d li tv var.ancak bir türlü 3 boyutlu film izleyemedim.harici harddiskim yok.filmi laptoba yüklettim.hdmı kablosu ile baglantıyı saglıyom.görünüyü veriyo tv ancak bir türlü 3d alamadım görüntüyü.yardımlarınızı bekliyom

Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

hocam başlık !

Metalurjist.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam üç boyutlu filmi izleyebilmek için üç boyutlu görüntü sağlayacak bir ekrana ve filmi üç boyutlu gösterebilecek bir medya oynatıcısına ihtiyacınız var.

3D TV tamam, ama üç boyutlu filmi Windows Media Player tarzı medya oynatıcılarıyla izleyemezsiniz. 3D oynatıcı program indirip kurun, öyle deneyin.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

soruda televizyon geçiyor diye edebiyat bölümüne açmış konuyu:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

hocam bunun için bana önerebileceginiz oynatıcı nedir

Сухое говно к жопе не липнет
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

budur hocam

http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Medya-Oynatici__isp5343004

bilgi için

http://forum.donanimhaber.com/m_57985294/tm.htm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

filmin sbs ise powerdvd programı ile görüntüyü hdmi kablo vasıtasıyla tv ye aktarmayı bir dene.

tv den 3d özelliğini seçmeyi dene (özellikle sbs-side by side özelliğine bak)

eğer film sbs değilse laptop aracılığyla tv den 3d izleyebilmen için laptoptaki hdmi çıkışının, hdmi kablonun ve tv deki hdmi girişinin HDMI 1.4 (ya da hdmi1.3a,b.. vs) destekli olması gerekiyor. büyük ihtimalle tv zaten 1.4 desteklidir. laptop çıkışın destekli olmayabilir! piyasadaki çoğu kablo hdmi 1.3 gibi görünüyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam üç boyutlu filmi izleyebilmek için üç boyutlu görüntü sağlayacak bir ekrana ve filmi üç boyutlu gösterebilecek bir medya oynatıcısına ihtiyacınız var.

3D TV tamam, ama üç boyutlu filmi Windows Media Player tarzı medya oynatıcılarıyla izleyemezsiniz. 3D oynatıcı program indirip kurun, öyle deneyin.

alakası yok lan sallamayın ! dostum şimdi tv hangisini destekliyor red cyan mi horizantal vertikal 3 d mi vey başka bişe mi

ayar oluyorum bilmiyorsan bişe yazma ben sadece media player ve htdmi ile aynı olayı yapıyorum :S

emuxa tarafından 14/Ara/12 21:51 tarihinde düzenlenmiştir

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    RaNGeR bunu yazdı

alakası yok lan sallamayın ! dostum şimdi tv hangisini destekliyor red cyan mi horizantal vertikal 3 d mi vey başka bişe mi

ayar oluyorum bilmiyorsan bişe yazma ben sadece media player ve htdmi ile aynı olayı yapıyorum :S

dostum arkadaş doğrusunu yazmış sen niye birden celallendin ki?

adam 3dtv almış sen adama red/cyan diyorsun :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı

hocam bunun için bana önerebileceginiz oynatıcı nedir

Hocam, benim bilgisayarımın monitörü 3D destekliyor. Üzerinde 3D destekli videoları açabilmek için yüklü olarak Roxio firmasının CinePlayer programı yüklü olarak geldi. Ancak internette araştırdığım kadarıyla CyberLink PowerDVD 3D Medya oynatıcı en çok beğenilen program olarak tavsiye ediliyor. Ancak ben kullandığım programdan gayet memnunum.

Belki 3D destekli TV üzerinde izlerken ek programa ihtiyaç duymuyordur, TV üzerinde 3D kullanmadım henüz. İsterseniz program aramadan önce televizyonunuzun kullanım kılavuzunu inceleyin.

emuxa bunu yazdı

Öncelikle hitap tarzınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Herkes sizin kadar geniş olmayabilir. Eğer bir konuda bilgi sahibi ise paylaşın, ama düzgün konuşarak.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    RaNGeR bunu yazdı

dostum arkadaş doğrusunu yazmış sen niye birden celallendin ki?

adam 3dtv almış sen adama red/cyan diyorsun :)

ben yukardakiler için söyliyorum 3d tv almış 3d tv farklı farklı gözlük tiplerini destekliyor activ pasiv gözlük tipi onu soruyorum ayrıca sadece Windows media player ile çalıştırabilirsın 3d film !

3d tv için sadece 3d filme ihtiyacın vardır bagladıgın zaman kumandadan optionsa geçip ordan 3d özelligini active ediyorsunuz benim tv horizantal ve vertical 3d filimleri destekliyor yane kumandadan horizantal veya vertical görüntüyü seçince filim birbirine karışyor 3d gözlügü taktıgımda ise filmi 3d olrak izliyebilyorum aynı olay sizin için de geçerli ama öncelikle hangi film stilini yane tv niz hangi 3d yi destekledigini ögrenin !

emuxa bunu yazdı

Öncelikle hitap tarzınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Herkes sizin kadar geniş olmayabilir. Eğer bir konuda bilgi sahibi ise paylaşın, ama düzgün konuşarak.

hocam bilmiyorsan ozaman yazma denedigin şeyleri yaz adamı yanlış yonlendirmek ve adamın zamanını çalmaya hakkın yok post atma boşuna bilenelr yazsın.

emuxa tarafından 14/Ara/12 22:02 tarihinde düzenlenmiştir

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
Toplam Hit: 2544 Toplam Mesaj: 18