folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim

LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Polonya için yayınlandı şuan sadece bende netten bulup yükledim.

İzlenimlerim :

- Telefon daha hızlı şarj oluyor.

- Google Play store açılış ve uygulama indirme hızı artmış. İki saat yükleniyor diye beklerdi.

- Kamera kalitesinde gözle görülür bi artış var. Karanlıkta flaşsız çekimlerde telefon fotoğrafı daha iyi işliyor. Algoritma baştan aşağı değişmiş.

- Launcherdaki gereksiz kasmalar düzeltilmiş telefon yağ gibi akıyor ayarlar menüsü vs bastın mı çat diye açılıyor.

- Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki ekran kalitesi arttı. Kontrasta bir şeyler yapmış sanırım LG.

- Uzaktan kumanda uygulamasına tonla marka ve model eklenmiş eskiden tek tük marka vardı.

- Şebeke ikonları ve batarya simgesini  ufaltmışlar onu beğenmedim.

- Android 6 ile gelen uygulama izinleri çok güzel. Atıyorum yüklediğin bir uygulama rehbere erişmek istedi izin verilsin mi diyor iPhone tarzı.

- Kullanılan ram miktarı artık saatlik olarak görülebiliyor.

Özetle yükleyecek olanlar kesinlikle yüklesin. Telefon bir başka oluyor.

mkyb tarafından 12/Oca/16 19:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Keşke G2 içinde gelse..

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

5.0 yüklediğimde özellikle şarj esnasında veya internet/oyunu kullanımında arka kameranın orasında ısınma sorunu vardı bende. Bir kaç farklı ülkeye ait ve global sürümü yükledim ancak çözülmeyince 4.4.2 ye geri dönmüştüm. 6 da böyle bir sorun var mı acaba?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Yükleme linki verebilir misin?

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı

Yükleme linki verebilir misin?

32GB için

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW4DYI8332GOAME9EB45Q8B/D85530B_00_1217.kdz

16GB için

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW4DCC3332TXAZRAB5452PI/D85530B_00_1217.kdz

Kaynak:

http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/ linkinden indirebilirsiniz. Bende ısınma sorunu 16 GB modelde vardı fakat eridi garantiye gitti garantide sıfır verilecek dendi adama şakayla karışık 32 GB model verseniz olmaz mı dedim OK dedi telefon 32 GB geldi. :) Bunda gram ısınma yok fakat nurtopu gibi mikrofon deliğinin altında çatlak var. Araştırdım telefona bir zararı yokmuş öyle kullanıyorum.

Bu telefonu LG G5 çıkana kadar kullaırım herhalde. LG V10'a fena içim gidiyor. Tank gibi telefon. Fakat gereksiz pahalı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/ linkinden indirebilirsiniz. Bende ısınma sorunu 16 GB modelde vardı fakat eridi garantiye gitti garantide sıfır verilecek dendi adama şakayla karışık 32 GB model verseniz olmaz mı dedim OK dedi telefon 32 GB geldi. :) Bunda gram ısınma yok fakat nurtopu gibi mikrofon deliğinin altında çatlak var. Araştırdım telefona bir zararı yokmuş öyle kullanıyorum.

Bu telefonu LG G5 çıkana kadar kullaırım herhalde. LG V10'a fena içim gidiyor. Tank gibi telefon. Fakat gereksiz pahalı.

O çatlak kronik malesef benim 32 gb lık g3 de de var. Kilit tuşu bildiğin alev atıyordu bende cihaz imei kayıtlı die geri döüştüm 4.4.2 ye risk almak istemedim dediğin gibiyse birde 6 ya yükseletyim o zaman. Ayrıca aynen canavar gibi telefon ben alalı tam bir yılı geçti hala maşallahı var hiç takılma kasma vs yok çok şükür. v10 u inceledim ancak pek ısınamadım çift ekran olayı biraz tuhaf geldi. Birde o ekrana göre batarya az sanki. İncelemelerde şarj sorunu çözülmüş epey bi şey yapılmış deniliyordu pil ömrü ile alakalı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yok LG V10'dada şarj sorunu var. Çift ekran olayı ise Samsung Edge serisinin taklidi. Fakat bence LG daha mantıklı bir tasarım yapmış. Samsung'un Edge tasarmının bir yere düşüşlük canı var. :) LG artık ne kadar 3.000 amper batarya ürettiyse tüm telefonlarda onu kullanıyor :) LG G5 çelik kasa + çıkmayan bataryayla gelecek deniliyor. 

LG G4 bu kadar tutulmadı ama. G3'ten iki farkı var daha iyi ekran + daha iyi kamera. Millet model yükseltmeye gerek görmedi çok çabuk düştü piyasası. Birde ben tasarımını beğenmiyorum G4'ün.

https://www.youtube.com/watch?v=4eHrb8EdJAc

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Keşke G2 içinde gelse..

gelecek dendi hocam ama ne zaman -_-

sırf 6 verirler diye satmak istemiyorum telefonu taş gibi telefon ama arada gereksiz kasmaları var. onun dışında her işi görüyor

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bende 16 gb olani var. Benim cocuk uzun sure video izleyince kamera kısmı çok ısınıyor. Insallah bu guncellemede sorun ortadan kalkar. Tek sıkıntı bu.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Kreyzi bunu yazdı
    cache bunu yazdı

Keşke G2 içinde gelse..

gelecek dendi hocam ama ne zaman -_-

sırf 6 verirler diye satmak istemiyorum telefonu taş gibi telefon ama arada gereksiz kasmaları var. onun dışında her işi görüyor

benim alet de canavar gibi fakat aldığımdan beri 1 kere formatlamadım :D makina çok ısınıyor ekranda sararma oldu zaten napsam bilemedim rom'la çözülürse rom kurayım

Toplam Hit: 5821 Toplam Mesaj: 46
lg