LG G4 Vs Galaxy S6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

peki ya xperia z2'ye ne dersin ?

şaka amk ne xperiası s6+ al 

elinin boyutu ile alakası yok rahat kullanırsın 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netWire
    netWire's avatar
    Erkek

G4'ü öneririm hocam. Kamerası oldukça kaliteli bir cihaz. Özellikle gece çekimlerinde farkını ortaya koyuyor. 1.8'lik lens sayesinde ışığın az olduğu ortamlarda çok net ve parazitsiz resimler çekebiliyor. s6 da sağlam cihaz ama arka kapağın açılamaması ve hafıza kartı desteklememesi büyük bir sorun bence. 4K video çekebilen bir cihazın hafıza kartı desteklemesi gerekir. 

Fatal error: Call to undefined function mutlu_ol() in hayat.php
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

m8 lerde ses sorunu var diye biliyorum etrafımda 4-5 kişi aldı hepsinde çıktı

O m8 in amk.

Ses sorunu yasamadim ama dot view kilif calismiyor. 

Htc benim icin bitmistir.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

beklemediğim bir hareketti mustafa .tam olarak neyden sıkıldın ? hadi beni çileden çıkardı. sen ne sıkıntılar yaşadın ?

edit: biliyorsun g3 aldım çok memnunum. ısınma olayıda anlatılan gibi değil. herşey yolunda. g4 alacaktım ikisini yan yana koydum baktım inceledim hiçbir fark göremedim.

donanım olarakta zaten çok bir farkları yok. en azından bana hissetirecek kadar farkları yok. babalar gibi kullanıyorum şu an.

iPhone beni sıktı hocam bana göre değilmiş bunu anladım tekrardan. Android'in gözünü seveyim. Ha stabil mi stabil fakat Android başka bir olay.

S6'yı hafıza kartı girişi olmamasından dolayı eledim. 4K video çeksen 2 dakika sonra hafıza doldu.

LG G4'ü ciddi olarak düşünüyorum şuan. Kullanıcı yorumlarını alabilir miyim ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

S6edge bugüne kadar gördüğüm en şık telefon diyebilirim. 

Note için S6 edgeyi buyuturler diye hayal ediyordum ama s6edgeplus ve note5 ayri ayri geldi.  S6eplusin da kalemi yok. S6edge plus veya note5 arasindayim.

Büyük ekrana alışması kolay, ancak büyükten küçüğe geçmek oldukça zor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

note 4 kullanıyorum hocam telefona hayranım resmen 

elime büyük gelir dersen mutlaka s6 almanı tavsiye ederim

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu akşam Note 4 ile takas yapacaktım iPhone 6'yı adamla el sıkıştık dedim telefonlar format atalım ok dedi note 4 1 dakikadan az bir sürede formatlayıp açtı kendini iphone mavi ekranda dondu kaldı işletim sistemi çöktü. Şuan tekrarda geri yükleme yapıyorum. Adama karşıda mahcup oldu ta Eyüp'ten geldi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu akşam Note 4 ile takas yapacaktım iPhone 6'yı adamla el sıkıştık dedim telefonlar format atalım ok dedi note 4 1 dakikadan az bir sürede formatlayıp açtı kendini iphone mavi ekranda dondu kaldı işletim sistemi çöktü. Şuan tekrarda geri yükleme yapıyorum. Adama karşıda mahcup oldu ta Eyüp'ten geldi.

HAHAHHASDHAHSFASHAS 

sendede ne şans varmış hocam :D

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Android one 

Şu general mobile'ın

699 tl diyorlar

Yeni hedefim bu

Not: yok canım fakirlikle alakası yok güncelleme alacak diyorla

iyibu! yeniden..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Android one 

Şu general mobile'ın

699 tl diyorlar

Yeni hedefim bu

Not: yok canım fakirlikle alakası yok güncelleme alacak diyorla

Tavsiye etmiyorum o cihazı artık. Tanıdıkta var kronik ses sorunu var. Karşı tarafın sesini aramalarda 2 saniye gecikmeli yolluyor. Sen efendim diyene kadar ikinci defa alo diyor.

Toplam Hit: 2230 Toplam Mesaj: 21
tel