LG G5 Türkiye Satışı Başladı
-
@Kreyzi
6S almalısın. 6 alınmaz bu saatten sonra. Birde almışken 64 GB al. 16 GB cidden yetmiyor. Ülke konusunda pek bilgim yok.
-
6s şarj konusunda sıkıntı 6 daha uzun süre gidiyor. geleceği tarih uyarsa 7 falan çıkar o zamana ona bi bak derim. ara modeller hep bir özellik fazla ama sorunlu oldu genelde iphone da.
-
cankol bunu yazdı
6s şarj konusunda sıkıntı 6 daha uzun süre gidiyor. geleceği tarih uyarsa 7 falan çıkar o zamana ona bi bak derim. ara modeller hep bir özellik fazla ama sorunlu oldu genelde iphone da.
tam tersi değil mi s'li modeller hep sorunsuzdu?
2800 g5e veren 200 daha koysun htc 10 alsın
mataramasuko tarafından 26/Nis/16 17:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Net söylüyorum, lg o fiyata o telefonu götüne monte etsin. s7 gibi rakibi daha ucuzken kendini ne sanıyor bu dallamalar.
-
mataramasuko bunu yazdıcankol bunu yazdı
tam tersi değil mi s'li modeller hep sorunsuzdu?
2800 g5e veren 200 daha koysun htc 10 alsın
apple storedaki arkadaş bile satmak istemiyordu bize s'li modelleri ki iphone'un her modelini hem şahsi hem iş için kullanıp defalarca s modelleri için apple store kapılarını aşındırmış birisiyim :)
-
vr 360 bir tek beni heyecanlandırmış anlaşılan
-
G2 aldım ilk çıktığında ve hala kullanıyorum. G2den çok memnun kaldım fakat telefonu değiştirmek istesem gerçekten alınabilecek bir telefon yok. G2den sonra sıçtı LG.
-
herzaman diyorum lg nin g2 den sonraki 3 cu cöpü.
-
@mkyb " Paralelciler direk 160 lira aşağı fiyattan başlamış :"
:D Yok artık diyecektim. tamam tamam cittim. ^^
-
Hepsiburada ki aciklamasinda snapdragon 830 diyor islemciye. LG herhalde daha piyasada olmayan islemciyle surmus bu telefonu TR piyasasina.