Lg Optimus P970 İ Nasıl Bilirsiniz ?
-
hocalar ben bi telefon almayı düşünüyorum. marka takıntım yok lg optimus p970 e bayaa bi baktım sizden de bi yorum alayım istedim almayı düşünüyorum veya o standartta bi bildiğiniz telefon varmı ? 750 lirayı geçmemek şartıyla :) saygılar
-
özelliklerine 3D ye felan aldanımpta LG ye bulaşma hocam. (kütük gibi olmasını söylemiyorum bile)
-
lg yerine galaksi ace 2 alabilirsin
-
ONEMINUTE bunu yazdı
özelliklerine 3D ye felan aldanımpta LG ye bulaşma hocam. (kütük gibi olmasını söylemiyorum bile)
ne bakımdan kütük gibi yavaşmı hocam ? bide ne gibi sıkıntıları var ??
-
İyi bilirdik allah taksiratını affetsin.
-
güncelleme sıkıntısı var. onun yerine ikinci el iphone 4 al paşa paşa kullan
-
jayde bunu yazdı
güncelleme sıkıntısı var. onun yerine ikinci el iphone 4 al paşa paşa kullan
peki hocam güvenilir 2. el nerden bulabilirim ki telefonculara gidiyosun bişeylerden kiteliyo, avea turkcell vodafone bile sorunlu telefon satıp bide üstüne bide pahalı oluyor. sahibinden com a zaten güvenmiyorum bi yer söyle be hocam :D ...
-
ben kullanıyorum root yaptıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım. hem android 4.0.4. güncellemede sıkıntı var derken hangi güncellemede sıkıntı var ben anlamıyorum demekki. kazmayım. biri söylesin bana. edit: rootlamayacaksan alma :)
kartalkethuda tarafından 26/Nis/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam gel sana htc veriyim evo3d garantiden 0'landı cihaz. 1nisan14 tarihine kadarda garantisi devam ediyor.
-
Samsung Galaxy Nexus al hocam
-
forum donanımda ikinci el bölümde referansı sağlam olan elamanlardan alabilirsin
http://forum.donanimhaber.com/m_74267068/tm.htm
jayde tarafından 27/Nis/13 00:08 tarihinde düzenlenmiştir