Limewire Yada Başka Paylaşım Aracı Bilen?
-
arkadaşlar sorn şu lime wire yeterli arama yapamıyor az buluyor sezen aksudan bile 2 3 şey bulabiliyor önceden böyle değildi? tıkaldığımda da çoğu inmiyo sağlam olan bildiğiniz başka paylaşım şeysi varmı yada bu limewire a ne yapabiliriz rapid piremium bitti limewire a kaldım:( bu akşam yolcuuyum mp3 playera birşeyler atayım
-
ares
-
lime wire en iyi sonuç veren ve en hızlısı lakin ne indirirsen virüs oyüzden ares kullanacaksın yavaş ve zor buluo ama buldumu sorun yok
-
Ben de Ares i öneriyorum. Gayet de çabuk buluyor benim aradıklarımı , bir yamuğu olmadı şimdiye kadar , memnunum.
-
dün gece avi olaraktan Batman The Dark night indirdim açtım bi de ne göreyim çok ayıp şeyler :) 700mb
ilk kez böyle yaptı ama lime.
-
bear share hıç kullanmadım ama kullananlar begendıklerini söylüyorlar
-
limewire fazla sonuç bulamayıp bulduklarını kullanıcı sayısına paralel olarak hızlı indiriyor ares geniş kapsamlı arama yapıyor ve çok sonuç çıkarıyor buna karşın download hızı genelde düşük bearshare de limewire gibi java tabanlı olmayışı onu daha hızlı kılıyor emule falan kullanmadım iyi bi paylaşım programı önerecek olan varsa kullanalım
-
Ares kullanıyorum mutluyum. :D
-
bearshare öneririm.
-
Mp3 için imesh
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------dün gece avi olaraktan Batman The Dark night indirdim açtım bi de ne göreyim çok ayıp şeyler :) 700mb
ilk kez böyle yaptı ama lime.
-----------------------------öldüm gülmekten hocam çok ayıp şeyler :D
Toplam Hit: 2362 Toplam Mesaj: 15