Limitsiz İnternet Devri Bitiyor
-
afedersin ama iteliyim bööle tarifeye..
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Kotayı geçtikten sonra hız düşmesi sağlanması lazım bu paketlerin geçerliliği için.
-----------------------------hız düşmesi yok ki 100 gb'yi geçtim hala 8 mbit :).
-----------------------------hoca benımde aynen ölde bunu heryerde yazmamak lazım adamlar takıp edıyolar bu sıteyı bılıyosun sırf gıcıklık olsun dıye porttan keserler valla hıznı
-----------------------------birkaç güne kadar kendim gidip düşürün diyecem zaten, sonra fazladan fatura bindirirler belli olmaz bunların işi.
edit: ayrıca tahribat ip bilgilerimizi ttnet'e sızdıracak değil ya.
-
downloadda bi sınırlama yok hızda bi sınırlama var iyi olmuş gibi.
-
8 16 32 50 100
demesi kolay da hatlar ne kadar hızı kaldırıyor ?
biri demiş 8mbit e geçtik 2mbit kullanıyorum
bi arkadaş da 8mibte gecti o da 1-2 mbit kullanıyodu
-
hay ben onların yapacagı isin de hatlarının da... dunya nereye gidiyor, bunlar nereye gidiyor. bugun korede adamlar 80 mbit ile net kullanıyor. ben 1.
lanet olsun.. ulan sanki babasının hayrına veriyor neti. ulan parasını verim ne kotası :@
-
uydunet de boyle bir sorun yok cokta tın hesabi :)
Ttnet kullananlar düsünsün :)
-
diğer servislere talep artar onlar fiyatları aynı tutarsa o nedenle yapmazlar sanmıyorum
-
Ben bittim ozaman.Şimdiden 25 Gb downloadım olmuş.Sınırlama yaparlarsa nasıl kullancaz neti.
-
100Mbit nedir ya ttnet in kablo gücü yetmez buna :) şu nada max zaten 33Mbit var dünyada ayrıca 100 Mbit olsa saniyede 25 mbayt indirsek bokunu çıkarır milet artık part olayı kalkar 4 saniyede 100mb indirirriz yuh diyorum yani
-
ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------
¡uısɹıƃ ɯɐɟɐʞ ɐɯoʞǝlǝʇ :|
-----------------------------Aynen katılıyorum