Link Satışı Nedir?
-
Merhaba arkadaşlar bu link satışı yabancı olduğum bir konu hitli pagerankı yüksek sitelerinden satanları görüyorum, nasıl satıyorlar sınırlı sayıdamı oluyor? (açıkcası bu konuda hiç bir şey bilmiyorum).
-
Hacı google pagerank için bir zamanlar çok kullanılan bir yöntemdi , ücreti karşılığında bir süre belirttiğin link sitede duru ver parayı kesince link kaldırılır. Doğal olarak kısa süreli yarardan sonra zarar görürsün vs.vs anlat anlat bitmez aq
-
coder2 bunu yazdı
Hacı google pagerank için bir zamanlar çok kullanılan bir yöntemdi , ücreti karşılığında bir süre belirttiğin link sitede duru ver parayı kesince link kaldırılır. Doğal olarak kısa süreli yarardan sonra zarar görürsün vs.vs anlat anlat bitmez aq
sınırlı sayıdamı satabiliyoruz? istediğimiz kadar mı
-
Mizansen bunu yazdıcoder2 bunu yazdı
istediğin kadar satarsın hocam ama abartırsan google durumu fark ediyor sanırım. yani abartmamak koşuluyla satış yapabilirsin. abartabilirsin de, sana kalmış.
-
RockZs bunu yazdıMizansen bunu yazdıcoder2 bunu yazdı
istediğin kadar satarsın hocam ama abartırsan google durumu fark ediyor sanırım. yani abartmamak koşuluyla satış yapabilirsin. abartabilirsin de, sana kalmış.
fark edilirse ne gibi eksileri oluyor page rank falan mı düşüyor?
-
Mizansen bunu yazdıRockZs bunu yazdıMizansen bunu yazdıcoder2 bunu yazdı
fark edilirse ne gibi eksileri oluyor page rank falan mı düşüyor?
her şey olabilir hocam. sandbox olayı vardı bi' zamanlar, site sittin sene listelenmiyordu vs..
daha iyi bilen birileri vardır burada..
-
Backlink satışı google amcanın pagerank algoritmasını çöpe attığından beridir o kadar revaçta olan bir durum değildir..
Siteyede eskisi kadar etki etmiyor.
Eskiden 5 siteden backlink alıp, 1 haftada yemek tarifi gibi zorlu kelimelerde bile copy-paste içerikle günlük 300 tekil hit'i görüyordum.
-
CEO bunu yazdı
Backlink satışı google amcanın pagerank algoritmasını çöpe attığından beridir o kadar revaçta olan bir durum değildir..
Siteyede eskisi kadar etki etmiyor.
Eskiden 5 siteden backlink alıp, 1 haftada yemek tarifi gibi zorlu kelimelerde bile copy-paste içerikle günlük 300 tekil hit'i görüyordum.
CEO haklı eskisi gibi bir fayda sağlamıyor. Edu uzantılıların belki hala faydası olabilir.
-
googledaki son yenilikleri özet geçebilcek var mı :D konusu açılınca merak ettim. en son hatırladığım panda mı ne gelmişti.
-
seo ya hiç bir etkisi kalmadı bu işin eskidendi bu işler
-
Backlink satışı halen devam eden bir sektördür etkisi siteden siteye değişir.