Linkin Park_Fanit - System Of A Down_Shimmy
-
ya gözünüzü sewiyim
bu gelip geçici misir patlagi gruplari idol yapmayin
soad türk düşmanı
wokal olcak ipne türkiyede yasamis üstelik
manowar zaten ayri bi düşman bize (lafi gecti diye dedim)
linkin park falan coluk cocuk eglendirsin
müzikal hicbi degeri yok ki
basit rifflerle unutulcak besteler yapiolar
inanin 2 yil sonra dinleseniz mideniz kalkar
hergun mtvde bin kere caliolar
geliiir geceeerrr
-
bu arada o sarkinin adi Faint dostlar yaa
fanit nedir -
eger adamlar buraya kadar gelebilmişlerse demekki kötü de olsa ii de olsa az çok müzik yapıyolar demektir.amacım soad ı ve ya başka bi grubu savunmak diil.kedi gofretini dedigi gibi bunların hepsi gelip geçici.Ben bu grupları dinliosam bunun bilincinde olarak dinliyom.Arkadaşım bi gruba ve ya bi gitariste şarkı yapmayı çalmayı bilmiyo demek büyük bi laftır.Eger daha iisini yapabilisan çıkarsın bizde seni dinleriz.SaçmaLık...
-
system of a downın yaptıkları müzigi takip ediyorum yalnızca ve begeniyorumda "köpekler ve türkler giremez" bunu sizden duydum ama hoş degil tabi
-
oFF Abi bu <sorulurmu beah!!! tabiI<i LiNkiN pArk Bymyself we Runaway a bitiyoRUMMMM!!!!
-
ya sen kimseye muzik yapıyo veya yapamıyo diyemessin.Bi kere verdigin örnek yanlış(eminem)Neyse ben konuyu daha fazla uzatmıyorum sen haklısın
-
kessınlıkle lınkın park!!!!!!!!!!
-
selamlar
s.o.d nun T.C dusmani oldugu dogrudur,ironic tir ki tr de bircok insan bu grubun en buyuk fan i dir,milliyetci olmalarina ragmen.burda radyo prg da gayet acik sekilde bahsettiler ve her roportajinda dile getiriyorlar. bakmak isteyenler http://www.kerrang.com/nav?page=kerrang archive inde olabilir okumustum..
-
Abi AdamLarın DedikLerini Skim.. Soad Müthiş..Çoğu Şarkısı Mannak.. ÖzeLLikLe AeriaLs...Soad Müzik Yapmıo DioLar.. Bunu Dien Müzikten AnLamıodur Bea.. Merak Ediorum O Ne DinLio?
-
Ermeni müziği yapmıyolar Toxicity albümünün outro sunu Gaboy denen bi aletle yaptılar(balaban da denir) bu kafkasya bölgesine özgü bi çalgıdır ermenilere özgü değil tabi bundan bahsediyosan konserlerinden önce türklere karşı propaganda yaptıkları ve türk bayrağı yaktıkları doğru ama banane türklerden bence kesinlikle SYSTEM OF A DOWN mükemmel...
Toplam Hit: 6033 Toplam Mesaj: 25