Linklere Tıklandığında Tahribat Kapanmasın
-
Yeni pencerede ya da sayfada açılsın site içerisinde konudaki linke tıklayınca tahribatın üzerine açılıyor bunun düzeltilmesinin daha hoş olacağı kanaatindeyim,
-
konu içerisindeki herhangi bir linke tıklayınca yeni sekmede veya pencerede açılıyor zaten. En azından Ie ve ff de öyle. Tarayıcın ne ?
-
http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa
Tıkla bakım nasıl açılıyor,
-
hocam sana önerim bi linke tıklarken mouse3(Ortadaki tekerleğe tıklıcan) tuşunu kullanman aklında olsun ;)
-
mousenin orta tuşuyla tıklıcan yeni sekme için
editcan: üstte yazmış ndmylmz
sekmeyi kapatmak içinde orta tuşu kullanabilirsin diyimde ot gibi durmasın.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa
Tıkla bakım nasıl açılıyor,
Sen daha link vermeyi bilmiyorken , bana bakimli makimli konuşursan cevabı yardımı bırak küfür bile yemezsin. -
kerim bunu yazdı:
mousenin orta tuşuyla tıklıcan yeni sekme için
editcan: üstte yazmış ndmylmz
sekmeyi kapatmak içinde orta tuşu kullanabilirsin diyimde ot gibi durmasın.
-----------------------------bunu bilmiyodum..:D
-
ctrl + sol click yeni sekmede acar
shift + sol click yeni pencerede acar
-
mouse tekeri bu işi yapıyo :)
-
Yahu dediklerinizin hepsini bende biliyorum ama ben tahribattan ayrılmadan ve ek hareketler yapmadan açılmasının daha sağlıklı ve kullanışlı olduğunu düşünmekteyim,
@ MikRoBiT
Ne satıyorsun sen ? Konumu dağıtma benle sorunun varsa özelden konuş yoksa sus,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Yahu dediklerinizin hepsini bende biliyorum ama ben tahribattan ayrılmadan ve ek hareketler yapmadan açılmasının daha sağlıklı ve kullanışlı olduğunu düşünmekteyim,
@ MikRoBiT
Ne satıyorsun sen ? Konumu dağıtma benle sorunun varsa özelden konuş yoksa sus,
-----------------------------hocam bu özellikler varken adamlar nie gidp sayfaları başka bi pencerede açtırsın ki.Üstelik sayfaların başka pencerelerde açılmasına herkes çok sinir olur.Söylediğin şey mantıklı mı hem biliyorum bu özellikleri diyorsun hemde tahribattan ayrılmadan diyorsun ne bu??