folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Linux Kullanabilmek Ne Kadar Önemli?

Linux Kullanabilmek Ne Kadar Önemli?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

emniyet win

askeriye win kullanıyo hocam  emniyet pol net asker kara net kullanıyor belgi alt yapıları linuxdur ama işletim sistemleri linux değil :)

Türkiyede tüm kurumlar windows kullanıyor zaten. Benim bahsettiğim şey pardus eğitimlerinin verilmesi.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

emniyet win

askeriye win kullanıyo hocam  emniyet pol net asker kara net kullanıyor belgi alt yapıları linuxdur ama işletim sistemleri linux değil :)

Türkiyede tüm kurumlar windows kullanıyor zaten. Benim bahsettiğim şey pardus eğitimlerinin verilmesi.

emniyette duymadım hoca diğer kurumları bilmem

ben herzaman söylerim alt yapıyı ağ sistemini milli yapmalısın. ben bu seçimlerde kullanılan sistemin merkeze iletilen veri girilen veri alınan sistemin komple microsoft (ABD malı) olmasından rahatsızım

sen evraklarını gizli belgelerini bilgisayarında saklayacaksın sistem kimin abd nin peh..

bu Ülkede tübitak var her kurum gidiyor trilyonlar döküp özel şirketlere sistem yaptırıyor tübitaka hazırlatsalar ve hepsi birbiriyle organize bir sistem olsa süper olur

ama yemiyo :) onun amcası onun akrabası onun ebesine ihale verecek ya yemiyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

emniyet win

alper askeriye pardus kullanıyor :) 20 gün once kardesim muyene olmaya gitti bende onunla gittim Gozlerimle gordum :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

pardusu boş verin.

Kendi serverine önem veren biri için güvenliği ne kadar önemliyse Linux da o kadar önemli.Red Hat tavsiyemdir serverler için.desktop için ise ubuntuda kullana bilirsiniz ama linuxla uğraşmak istemiyorsanızsa win7 ile devam edin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

emniyet win

alper askeriye pardus kullanıyor :) 20 gün once kardesim muyene olmaya gitti bende onunla gittim Gozlerimle gordum :)

bende 5 ay boyunca :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

emniyet win

bende 5 ay boyunca :)

aynen hocam ben de askeriyeye muayene için gittim kuzenimle birlikte, 3 pc vardı 3 ü de pardus kullanıyordu, demekki kademeli olarak geçiliyor, bir anda değil.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    linuxu bilişimin elit kesimi kullanır. çift tıklamacılar windows kullansınlar :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ne is yapacagina bagli. Memur adam Linux kullansa nolur, kullanmasa nolur?

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

"tüm programların linuxta karşılığı var " masalını bırakın windowstaki programla karsılıgının verimi aynımı aynı işlemleri yapabiliyomsun tabiki hayır (temel programlar harici)

ayrıca cogu firmanın hala linux destegi yok(driver vs.)

askeriyede en azından print serverlar wiindows :D

linuxun güvenli oluşuda linuxa rağbet olmadıgından dolayı :D virüs yazcak adam ugrasmak istemiyo :D

linuxa karşımıyım? hayır deilim  linuxu abartanlara ve aaman ben linux kullanıyorum ben özelim micorosft propogandası yapalım hadi glein şeklinde olanlara uyuzum

ben OS'a OS demem OS'ta FrameWork olmayınca :D

günlük hayatta ofis dosyalarını açıp,internette gezip,msn den falan başka bişi yapmıyorsan ve makinen dandikse linuxunu kur geri kalan Herşey için Windows :D

windowsmun yanında linux herzaman bulunur ama sadece ihtiyac anlarında işime yarıo

ayrıca pardus pardus ne pardusu daha cebitte bile kendi standındaki adamlar doğru düzgün hatalara ve sorulara karşı cevap veremiyorlar pardusun katedicek daha cok yolu var

ayrıca linuxta bi hata alıp foruma yazdıgımızda 1 tane linux sevdalısı cevap yazmıyor fakat buralarda satır satır yazıosunuz nerelerdesiniz o konularda :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

şöyle anlatiyim hacım şu anda her evde bilgisayarı rahatça kullanabiliyorsak bunun sebebi linuxcu düşüncedir. Aslında microsoftu para babası yapanda linuxu taklit etmesidir. Aralarındaki tek fark şu microsoft reklamı iyi yapıyo linuxun reklama ihtiyacı yok çünkü linuxcular herşeyin paradan ibaret olmadığını bill dayı ise herşeyin para olduğunu savunur. Gelecek olarak bakarsak olaya linuxun geleceği bilgisayar piyasasına yön verecek şekilde ilerliyo. Malum Türkiye yavaş yavaş linuxa geçiş yapmaya başladı bile. Diğer devletlerde kendi geleceği için linux platforma taşınmak zorundalar. Çünkü herşeyimizle microsofta bağımlı durumdayız şu anda. Güvenlik için en güzel sistem linuxtur. Linux platformu her zaman içinde bilgisayar piyasasına yön vermiştir verecektirde.. Birde şöyle bişey var windows'u sular seller gibi biliyorum desen iş bulman imkansıza yakındır. (Ekstra programlar bilmeden). Ama linuxu sular seller gibi biliyorum desen alacağın en kötü maaş 3000 TL abartısız. Sadece linux bilmek bile accayip para çünkü gerçek anlamda linux bilen adam sayısı çok çok az..

Birde şöyle bişey war bu hükümet zamanında tübitak ciddi anlamda yeni projeler geliştiriyo. Ciddi yatırımlar olmaya başladı linuxa. Geleceği en parlak sektörlerden bir tanesi linux.
    Askeri muayene yerleri falak pardusa geçtiler bile.

Not: Linux teknik destek olayı windows'taki kadar ucuz değildir. Bir firma bizim bi tanıdık o.ç. teknik desteğe saat başı 500 dalır alıyo. :)

Toplam Hit: 5337 Toplam Mesaj: 32