Linux Kuracam Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Mrblar.

Linux kullanmaya karar verdim ama fazla bilgim yok. nereden indiricemi bilmiyorum varmı kullanan sağlam bir sürümünü bu meretin.

Son çıkan sürümlerinden olursa iyi olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öncelikle hangi dağıtımı kullanman gerektiğine karar ver (: ubuntu, BackTrack, pardus, openSuse gibi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

elimde ubuntu cd si var bende senin gibi dedim şunu bir kurayım bakayım nasılmış die sonra baktım herşey karışık dedim sonra uğraşırım :Dattım cd yi bir kenara ama bir gün kurup ipliğine kadar inceleyeceğim o sistemi .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

walla hiçbi bilgim yok hangisini önerirsinizi hangisi daha kullanışlıdır?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

ubuntu isterrim :) link varsa bi zahmet atabilrimisin hocam en son sürümü olursa güzel olur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

32 bit kullandığını varsayarak :

http://ftp.linux.org.tr/ubuntu-releases//lucid/ubuntu-10.04.1-desktop-i386.iso

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    ubuntu acemiler icin iyi degil. kurulumdan sonra codecler masaustu simgeleri felan gibi her kullanici icin gerekli seyler yok. bunlari elle kuruyorsunuz.hadi codecler yasalardan dolayi yok diyelim, masaustundeki bilgisayarim, belgelerim vs. neden yok ? ubuntu kullanici dostu degil, linux mint kurun

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Başlangıç olarak Pardusu seçmelisin. Tamamen Türkçe. KDE masaüstü sistemi var. Alışmak için iyi olur.

http://www.pardus.org.tr/

Ancak şu anda en iyi ve stabil çalışan sürüm Ubuntu.GNOME masaüstü sistemi var. Arkasında büyük bir şirket var. Aşağıdaki siteden her şeyi öğrenebilirsin.

Ubuntu

Linux dosya siteminden tut masaüstü sitemine kadar farklı bir sistemdir. Başta çok ters gelir. Sabretmen ve alışman gerekir. Yoksa anında bıkar bi köşeye atarsın.

Bilgi Güçtür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

kullanımının zor olduğunu biliyorum aşırı bi güvenlik ihtiyacın yoksa bulaşma bence.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

linux mint yada pardus ile başlaman iyi olur , ubuntu yu salla 

formatlarken dikkat et win i silme 

çok oyun oynamayan biri için en iyi işletim sistemi linux'lar dır x)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ubuntu mint diyenleri salla ingilizcen varsa opensuse kullan ha yoksa ubuntu ve mint iyidir zaten rada fazla bi farkyok ben daha düün ubuntudan minte döndüm kullanımı hemen hemen aynı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 2626 Toplam Mesaj: 19