folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Linux Masaüstün İle İddialı Mısın?

Linux Masaüstün İle İddialı Mısın?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sidik yarışına dönüştürmeye gerek yok.

Linux kullananlar kendi masaüstlerini ne şekilde tasarlıyor onu merak ettim.

Birbirimizinkine bakarak kendimize daha uygun bir çalışma ortamı oluşturabiliriz.

screenshot003jw.png

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Hocam masaüstünü beğendim :) Ama şöyle bir istekte bulunsam ayıp olur mu? Bu tasarımı nasıl yapıyorsunuz yani linuxun hangi bölümünden yapılıyor? Benim gibi linux hakkında bilgisi olmayan ubuntu yükleyince standart görüntüsünde kullanmak zorunda kalan bir linux özürlü içinde açıklamalar olursa daha verimli bir konu olur diye düşünüyorum. Mesela en alttaki barı nasıl yaptın?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Bu da bendeeeeeeeen :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

twilight_flame bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam masaüstünü beğendim :) Ama şöyle bir istekte bulunsam ayıp olur mu? Bu tasarımı nasıl yapıyorsunuz yani linuxun hangi bölümünden yapılıyor? Benim gibi linux hakkında bilgisi olmayan ubuntu yükleyince standart görüntüsünde kullanmak zorunda kalan bir linux özürlü içinde açıklamalar olursa daha verimli bir konu olur diye düşünüyorum. Mesela en alttaki barı nasıl yaptın?

Kullana kullana öğreniyoruz biz de. Bu bir özür değil yani.

http://ubuntu-tweak.com/

Buradaki programı bilgisayarına kur.

Daha sonra Zoktrip'in kullandığı gnome-do programını ya da benim kullandığım docky programını kur (ubuntu-tweak aracılığıyla bu ikisini de kurabilirsin)

Fakat Zoktrip gibi tutup Google Chrome kurma. O kapalı kaynak çünkü. Ubuntu-tweak ile Chromium-daily-builds i depolarına ekle. Onu kur.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

Hocaaaa buna banada göndermenin bir yolu yokmi ?(Yani bende istiyorum bundan senin içinde uygunsa.)

PİLİSS :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

Hocaaaa buna banada göndermenin bir yolu yokmi ?(Yani bende istiyorum bundan senin içinde uygunsa.)

hocam onlar linux

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

bu da muhalefetten. bana gore çok işlevsel, su "rollup" olayi, mac'den calinti galiba..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

hocam onlar linux

Hocam biliyok okadarını okadarda Kör cahil değiliz :D sadece gönderilip gönderilemediğini bilmiyorum ama.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

Kullana kullana öğreniyoruz biz de. Bu bir özür değil yani.

http://ubuntu-tweak.com/

Buradaki programı bilgisayarına kur.

Daha sonra Zoktrip'in kullandığı gnome-do programını ya da benim kullandığım docky programını kur (ubuntu-tweak aracılığıyla bu ikisini de kurabilirsin)

Fakat Zoktrip gibi tutup Google Chrome kurma. O kapalı kaynak çünkü. Ubuntu-tweak ile Chromium-daily-builds i depolarına ekle. Onu kur.

bana stand up yapma laptop recai... :|

Açık kaynak kodlu olmayabilir ama ücretsiz bi yazılım Linux'e destek Google Amca'ya da destek... :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://imagebin.ca/img/7J1MQB.png

http://uppix.net/b/7/b/82c4e81f725829fd483a79add8c8d.png

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

pim bunu yazdı:

ubuntu

Hocam resmi paylasırmısın :P

darker than black...
Toplam Hit: 8315 Toplam Mesaj: 48