Linux Ubuntu Wireleess Acil Yardım
-
arkadaşlar ubuntu 11.10 da wireless modemim görülüyor kabloyu taktığım zaman internete giriyor fakat çıkartıp kablosuz girmek istediğimde sürekli şifre istiyor bir türlü bağlanamoyor acil yardım ederseniz sevinirim
-
yönetici şifreni istiyor senden. şifreyi girip tamam desene kardeş.
-
sonuç ?
-
hocam bazı wireless kartlarında sorun yaşanıyor.modeminin güvenliğini devre dışı bırakırsan büyük ihtimalle bağlantı sağlarsın ama önermiyorum tabi.
-
Aynı problemi ben de yaşıyorum :)
Sürekli bir text dosyası açık, copy-paste. Benim çözüm yolum bu :) Araştırdım hiç çözümünü.
-
Wlan Şifresini boş bi txt yaz bakalım doğru mu belki klavye ayarı karışmış oda değilse yönetici parolasıdır
-
bi ara ubuntuda dingillik vardı, wireless şfresinin dışında kablosuz ağların geneli için şifre istiyordu öyle birşey olabilir.
ubuntu 11.10 yükle, gnome-shell kur rahatına bak.Bilmiyorum kaçı kullanıyorsun ama..
-
zaten benimde sorunum ubuntu 11.10 la ilgili internet kablosu takılıyken intirnete giriyor kabloyu çıkartıp kablosuz olarak kullanmak istediğimde ise internet şifresini soruyor giriyorum bağlanamıyor tekrar soruyor yani kablosuza hiç giremiyorum bilgisayarım 64 bitlik bununla ilgili bir şey olmasın birde bu gnome-shell kur demişsiniz bu nasıl bir şey?
-
en son böyle bir sorun olduğunda kriptolama kısmında yanlışlık vardı.Onu dğeiştirdim öyle girebildim.Onu bi dene.Şifre sorduğunda kriptolama türü falan filan diye sorabilir.
ubutnu-türiye'kısmından yardım alabilirsin ayrıca
-
maalesef arkadaşım ubuntudaki wireless ayarını modemdeki wpa/wpa2 ayarıyla aynı yapıyorum yine soruyor denemediğim kalmadı
-
abi araştıracaksın biraz ;
http://onurs.wordpress.com/2008/08/15/ubuntu-wirelesskablosuz-ag-problemi/
ayrıca hz.google'a
bilgisayar markası, modeli ubuntu wireless problemi
diye aratacaksın.vs.. vs..