Linuxa Geçmek İstiyorum Fakat...
-
Cosmic bunu yazdı
ben senelerdir mint kullanıyorum. söylediğin ekran kartı 525m optimus destekli dimi ? bende de 525m var. sorun yaşarsın. linuxlarda tam olarak optimus desteği yok.
Eğer kurucam diyorsan Bumblebee kurulumuna bir bak ( konuyu açan arkadaş ) Cosmic hacı abi haklı optimus biraz sıkıntı ama bumblebee ile az buçuk çözülüyor.
-
şimdi size sorayım, yeni laptop aldım çift ssd'si var, bunu birine linux, birine windows 8.1 şeklinde değerlendireyim mi ? (2x 128gb)
eğer değerlendireceksem 8.1 ile birlikte mint mate kurmam sıkıntı yaratır mı ? önce hangisini kurayım ? -
Linux mint vardı pc de ekran kartım yandı galiba, canı sağolsun
-
OttomanSlap bunu yazdı
Linux mint vardı pc de ekran kartım yandı galiba, canı sağolsun
Hocam ekran kartın işletim sisteminden dolayı yanmaz sorun ne ?
kvasir hocam önce windows 8.1 kur daha sonra linux kur -
EnesErgun bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıevsiz bunu yazdı
i3 4 gb ram 400 hdd var. fazla kasmasın doldurmuşlarsa ferah takılalım diye geliyoruz :)
http://www.linuxmint.com/release.php?id=23
Beğenine göre mate, cinnamon veya xfce olanını indirebilirsin.
Not: Xfce diğerlerine göre daha az kaynak tüketir.
Kanka neden mint söylesene bi :D
Ubuntunun o gnome shell arayüzü hiç hoşuma gitmiyor. Ha ubuntu minimal kurup diğer herşeyi üstüne build edebilirim diyorsa oda olur xfce kurar kullanır ama son kullanıcı için bence linux mint in cinnamon veya mate arayüzleri oldukça kullanışlı.
-
Aradığın cevap elementary os
-
linux mint 17.1 indirdirm biradan yükleyeceğim. Driverlar otomatik mi kuruluyor depodan fln mı çekmemiiz lazım birşeyler bilgisi olan var mı
-
evsiz bunu yazdı
linux mint 17.1 indirdirm biradan yükleyeceğim. Driverlar otomatik mi kuruluyor depodan fln mı çekmemiiz lazım birşeyler bilgisi olan var mı
bu soruyu soruyosan linux muhtemelen sana göre değildir
ayrıca windows'tan linux'e geçen kullanıcılarda şunu anlamıyorum (bu lafım genele)
windows'ta sanki her şey tek tıkla, zahmetsizce halloluyormuş gibi
linux'e geçince her şeyin otomatiğe bağlanmasını bekliyorsunuz
sizi bilmem ama bu bana çok garip geliyor
-
Şu linuxu defalarca yükledim amk
Bi türlü ati mobility hd5470 ekran kartını sisteme tanıtamadım
Hep sıkıntı çıktı , artık uğraşmaya takatım kalmadı :)
-
evsiz bunu yazdı
Ben iki bilgisayarımda da linux(elementary os) kullanıyorum.Mint ubuntu peppermint pardus felanda denedim.Bilgisayarların birinde hiçbir driver sorunu yaşamadım,diğerinde daha siteme bakarken kendisi bir driverın yüklü olmadığını ve yüklenecek driverı önerdi önerdiğini kurdum sorunsuz kullanıyorum.
Daft sen hangi dağıtımı kulanıyorsun?