folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Linuxu Merak Eden, Geçmek İçin Heveslenenler!

Linuxu Merak Eden, Geçmek İçin Heveslenenler!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar mecburi olarak linuxtayım..daha doğrusu windowsla uğraşmak istemedim bi ton driver ile pat pardus 2008.1 kurdum şimdi uzakta takılıyorum ve çok rahatım windowsa ihtiyacım olmadı şu ana dek.

Hatta bir kaç arkadaşımı linuxa geçirdim...3 senelik casper laptopa yükledim.Oda arkadaşım hp aldı sıfır.Core duo fakat benim bilgisayarım daha hızlı hiç bir değşiklik yapılmadan üstelik internet te daha hızlı...Aynı internetten geçiniyoruz...

ilk başlarda küfür ediyordum zorlandığım için hiçte o kadar zor değilmiş herşeyin bir yöntemi varmış.Sorunları çözüyorsunuz..Evet yaşasın linux..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bende geçen Linux Mint yüklemiştim gerçekten ilk yükleyişte ''bu ne böle ya'' diyosunuzda birazcık kurcaladığınızda gerçekten mükemmel olduğunu anlıyosunuz.Ayrıca WINE yardımı ile Windows'ta çalışan her uygulamayı özellikle oyunları kurup oynayabiliryosunuz.Bunun dışında Windows yükleyip 5 saat programıydı antivirüsyü vs diye uğraşacağınıza Linux kurun zaten bütün gerekli araçlar içerisinde var.Hem Linux'ü sırf kodlamayla çalışan gibi bi sistem düşünmeyin.İçerisinde yardımcı araçlar var aynı program ekle&kaldır gibi yani korkmanıza lüzum yok.Hem antivirüs ve firewall kullanmamış olursunuz (çoğu kişi kullanmıyor) bilgisayarınız yavaşlamaz.Ve internet hızınızı daha verimli kullanırsınız.Diğer artıları windows sisteminizde warez kullanıp botnet olucağınıza burda tamamen freeware programlarla işinizi götürebilirsiniz.Bence güvenliğini düşünenlerin gerçekten geçmesi gereken bir sistem.Kullanılabilirliğini ben pek beyenmediğim için Windows'a geri döndüm ama tavsiye ederim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    xp den sasmam 

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

code1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    xp den sasmam 

Linuxu Merak Eden, Geçmek Için Heveslenenler! 

bu başlığın neresi seni ilgilendiriyor ??? sana gelip arkadaş windwos mu yoksa linux mu demiyorum allahım yarabbim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

code1 bunu yazdı:
    xp den sasmam 

koptum lan =))))))))

tamam hoca saygılar sen istediğin de takıl =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Edit... Yorum yanlış anlaşıldı :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Fanteziye gerek yok...

4eva Pencereler İks-Pi Profeşyinıl...

Adam merak edenler diye başlık yazmış,ilgilenmeyen herkes gelip konunun ebesini atlamış.Allah akıl fikir versin,adam şimdi sövse haklı :)

Linux benim de tavsiyemdir.Şahsen pardus kullanıyorum,flash ve photoshop harici win kullanmıyorum,compizli pardus 4ever.Hatta ekran kartımı sırf linux için atiden nvidia olarak değiştirdim alırkene

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Fanteziye gerek yok...

4eva Pencereler İks-Pi Profeşyinıl...

benim bi arkadaşım oda böyle diyodu şimdi ağlıyor :D ama kullanım kolaylığıdır bu konu.. yönlendirmeyle bu işolmaz tabi.. memnun olan zaten kullanıyo istediğini..

chelishky bunu yazdı:

Adam merak edenler diye başlık yazmış,ilgilenmeyen herkes gelip konunun ebesini atlamış.Allah akıl fikir versin,adam şimdi sövse haklı :)

Linux benim de tavsiyemdir.Şahsen pardus kullanıyorum,flash ve photoshop harici win kullanmıyorum,compizli pardus 4ever.Hatta ekran kartımı sırf linux için atiden nvidia olarak değiştirdim alırkene

hea bende ubuntuda 177 dandik geldi bana 173 e döndüm bende :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Windows varken macera aramaya gerek yok. :F

selam gençlik!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    aha sidik yarışına doğru gidiyoruz hadi bakalım =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 8359 Toplam Mesaj: 41