Lise Tercihleri Hakkında
-
Lise tercihleri hakkında yardıma ihtiyacım var. girebiliceğim liseleri çıkarttım ama şimdi hangi lise iyi hangi 15 liseyi tercihime yazayım diye bakıyorum :( Kalabiliceğim yerler eyüp, bahçelievler, bağcılar hangi 15 liseyi yazayım tercihe?
-
Anaaaa adam 6. sınıfta kaydolmuş lan TBT ye :))
-
ArduouS bunu yazdı
Anaaaa adam 6. sınıfta kaydolmuş lan TBT ye :))
:D 5'e giderken webmaster sitelerinde dolanıyordum ben :D
-
yaşlarımızı değiştirelimmi dostum
-
Zodiac bunu yazdı
yaşlarımızı değiştirelimmi dostum
Bana uyar o.O Ama lise konusuna dönsek yine :D yok mu hiç şu liseyi bitirdim güzel yer kardeşim gidiyo güzel lise falan diyebiliceğiniz o liseler arasında?
-
bahçelievlerdeki liseler iyidir. liselerin kalitesi semtine göredir çoğunlukla.
-
hacı fen lisesi yazma derim obp olayı yüzünden. kaliteli eğitim veren anadolu liselerini tercih et.
-
nurulmac11 bunu yazdı
hacı fen lisesi yazma derim obp olayı yüzünden. kaliteli eğitim veren anadolu liselerini tercih et.
zaten dilimim %21 adam akıllı anadoluya bile göt zoruyla giriyorum :D
-
kardeşim puan derece herneyse yaz bakalım onları yada tutanları listele ben sana diyeyim şu iyidir bu kötüdür diye. şimdi yazacam kafadan puanın tutmamış olacak.
-
Altair bunu yazdı
kardeşim puan derece herneyse yaz bakalım onları yada tutanları listele ben sana diyeyim şu iyidir bu kötüdür diye. şimdi yazacam kafadan puanın tutmamış olacak.
onları eklemeyi unutmuşum :(
http://prntscr.com/43mjws bu yüzdelik dilim ve puan
https://www.dropbox.com/s/nm3spc9enxut4z4/IMG_20140717_162036.jpg
bu da girebildiğim liseler
-
enfazla kaç tercih yapabiliyorsun bilmiyorum ama. listedeki okulların çoğu geçen sene daha yeni anadolu lisesi olmuş okullar. puanında pek iyi değil dostum açıkçası sağlam diyebileceğim liseleri okuman için. ama ben eskiden bildiğim iki lise var listede çatalca anadolu lisesi ve hadımköy örfi çetinkaya anadolu lisesi eğer puanın yetiyorsa bu ikisine git derim çünkü diğer okullar daha yeni büyük ihtimalle öğretmen sıkıntısı yaşanır. ve hala düz lise okuyan tayfa var okullarda yani serserisi vs. bol olur.
Anadolu liselerinde olay öğrecide bitiyor bunuda söyleyeyim. Verilen eğitimin kalitesi öğrencinin kaitesiyle paralel bir düzeyde olur hep. Bu yüzden okulun bulunduğu semtide araştır derim. Genelde insanlar kendilerine yakın okullara giderler. Ben bakırköyde okudum liseyi bana uzak olmasına rağmen. Birçok civar semtten gelen giden vardı okula. Ben girdiğim sene puanı 420 civarıydı şimdi baya bir uçmuş. Ama benim yüzdelik dilimimde senle aynıydı puanım farklıydı birtek.
ben olsam yerinde tercih listem şöyle olurdu
bağcılar
plevne
ihsan mermerci
kemal hasoğlu (bu lisenin adını duydum baya iyi bi lise olabilir ama hatırlamıyorum)
bakırköy anadolu (bakırköy olduğu için sırf öğrenci kalitesi yüksektir diye düşünüyorum)
ataköy anadolu lisesi(bakırköyle aynı sebepten ayrıca burada biraz daha concon tipler bulunur bence)
çatalca anadolu
hadımköy örfi çetinkaya
emlak konut mimarsinan anadolu lisesi
son 3 ü uzak biraz yollarda sıkıntı çekebilirsin. ama pişman olmazsın tam puanına gelebilecek okullar. ve hepsine okumuş/okuyan tanıdığım var.