Lisede Aldığınız En Düşük Not?
-
55
-
Bende daha geçen gun 19 aldım Dil ve Anlatımdan...:D
-
bizim sınıfta sekiz kişilik bi erkek grubumuz war biz kendi aramızda makara yapıoz bizim grupta yazılılardan en düşük alanla gerizkalı diye dalga geliyoz ama öyle dalga geçiyoz ki sormayın bi gün felsefe yazılıları okunurken bizm ark lardan biri 0,5 aldı biz hemen dalga geçmeye başladık çocuk bayaa bi üzüldü ama sora hoca yanındakinin yazılısını okudu o da 0,4 aldı tabi 0,5 alan çocuk bi sevindi ki sormayın sanki 100 almış gibi biz gülmekten yarıldık ama ders boyunca güldük
-
0 dan daha düşük bir not yoksaaaaaaaaaaaa
-
turk edebıyat tarıhı 1. donem: 12 - 16 - 0.7
2.donem: 11 - 0.5 (hoca 0 vermedı dısıplın sucu oldugu ıcın ama son sınavdan 45 al gecırcem senı dedı altıma sıctım gulmekten :) -
geçen hafta yazılı kağıdını kötü emellerime alet ettiğim için 01 aldım
-
02 anelitik geometri :))
-
ben özel lisede okumasaydım 0,1 bile alamazdım hiç bi dersten paso uyurdum. : ) sabah bi girersin öğle yemeğine kadar öğleden sonra tekrar uyku..
en düşük aldıgım not 06 falan aldım heralde.. : ) ama hiç karneye zayıf gelmedi benim :))) -
not diince aklıma geldi... saf bi mat hocası vardı , kadın sınav sorularını dağıtırken bi 2 3 çakal ( ben dahil ) sıranın altına birtane daha soru kağıdını saklardık... neyse sınavda atmaca sallama cevaplar yazardık... sınav sonuçları okunur 05 10 vs tahtada kontrol etmeye giderdik ( bu sırada sınav zamanı aldığımız fazladan soru kağıdını gayet güzel evde doldurmuş hocanın not veriş ve yazısıyla 90 ı verirdik ) tahtada kağıtlar değişir :) 05 aldığım birçok matematikten 90 la geçtim...
-
la zaten adını soyadını yazanlara 0,5 puan verıyolar sıyırmayın
Toplam Hit: 7094 Toplam Mesaj: 58