Liseli Genç Umut - ÖSYM Başkanına Yumurtalı Protesto!
-
Geçtiğimiz günlerde üniversiteye giriş tercihlerinde kullanılacak kılavuz yayınlanmış, yanlış ve eksiklerle dolu kılavuza gelen tepkilere ÖSYM başkanı Ünal Yarımağan'dan dalga geçercesine cevaplar gelmişti. Ösym Başkanı Ünal Yarımağan Maltepe Üniversitesi'nde "Kılavuzu Ünal Olanın Geleceği Yok Olur" diyen Liseli Genç Umut tarafından protesto edildi. Yumurtalı protesto karşısında neye uğradığını şaşıran Yarımağan toplantıyı terk etti.
üyeliksiz izle
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1443366575519gençlere helal olsun :)
-
yapılan büyük bir mevkii de olan sahsa saygısızlıktır. ben tasvip etmiyorum.
tabii ki ünal yarımagan'ın da sucu var ama adam ne yapsın ? eleman atanmıyor merkezde acık var diyor.
bence ayıp. tamam propaganda yap ama baban yasındaki adama yumurta atmanın bi mantıgı yok.
-
acizlik.Yumurta atacağına,sokakta devlis diye bağaracagına,sende oku sende ösym başkanı ol bu kadar destekliyorsan devrimi sen düzelt.
-
Türkiyede her sene iki tane çok çok öenmli sınav yapılır biri kpss biri öss.
Kpss yi bilmiyorum ama össde;
1-sorular yanlıştı yani doğru düzgün sınav yapılamadı
2-sonuçlar doğru düzgün okunamadı
3-Klavuz hatalı çıktı düzelttik dediler hala hatalı
yani eline yüzüne bulaştırdı peki böyle bir kurumun başkanı onurluysa istafa etmez mi?
-
Sanki iyi bi bok yemiş gibi :D
-
herşey bir yana suçu üstlenmek yerine ufak bir unutkanlık yaptık demeleri de cabası
-
Bu yıl için konuşuyorum; hak ettiler bence yumurtaları.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
Geçtiğimiz günlerde üniversiteye giriş tercihlerinde kullanılacak kılavuz yayınlanmış, yanlış ve eksiklerle dolu kılavuza gelen tepkilere ÖSYM başkanı Ünal Yarımağan'dan dalga geçercesine cevaplar gelmişti. Ösym Başkanı Ünal Yarımağan Maltepe Üniversitesi'nde "Kılavuzu Ünal Olanın Geleceği Yok Olur" diyen Liseli Genç Umut tarafından protesto edildi. Yumurtalı protesto karşısında neye uğradığını şaşıran Yarımağan toplantıyı terk etti.
üyeliksiz izle
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1443366575519gençlere helal olsun :)
-----------------------------helal olsun bu arada cordelian demiş sokakta devlis diye bagırıcagına vs vs bizler sesimizi duyurmadıgımız sürece oligarşi sistem bizi ezmeye devam edicek.
-
beyler o kadar basite almayın bu işi, bence bu adam bir kamyon dolusu yumurtayı hakediyor
onların çok basit olarak anlattığı hatalar binlerce gencin geleceğini etkiliyor
bilmem farkındamısınız?
bu geçen yıllarımızın değerini kimse bize geri veremez ve bizim bu geçen yıllarımız onların hata yapmaları lüksünü de onlara vermez.
-
cordelian bunu yazdı:
acizlik.Yumurta atacağına,sokakta devlis diye bağaracagına,sende oku sende ösym başkanı ol bu kadar destekliyorsan devrimi sen düzelt.
-----------------------------kpss de cemaatçiler tarafından torpille atandıktan sonra değil mi ?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Bu yıl için konuşuyorum; hak ettiler bence yumurtaları.