Live Hotmail Çalışan Xss Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    kardeş benim bildiim kadarıyla bu xsrf denen şey xss ye benziyor. Hacklenecek adrese mail atıyosun tıpkı xss deki gibi bi adres werip. Kişibu adresi tıkladığında filtreler bölümünde e-maillerin yönlendirildiği adres bölümüne kodlar sayesinde o bölüme kendi adresini ekliyor. Daha sonra o hacklenecek adrese parola sıfırlama gönderiyorsun ve aynı mail sana da geldiği için şifreyi kolayca değiştirme imkanın oluyor. Xss ye benziyo ama ne cookie çalma war ne de onları opera gibi şeylerle düzeltme zahmeti. Xss den cok daha kolay. Yapman gereken sadece kurbana internet sitesini tıklatman...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

qoqo bunu yazdı:
    -----------------------------
    kardeş benim bildiim kadarıyla bu xsrf denen şey xss ye benziyor. Hacklenecek adrese mail atıyosun tıpkı xss deki gibi bi adres werip. Kişibu adresi tıkladığında filtreler bölümünde e-maillerin yönlendirildiği adres bölümüne kodlar sayesinde o bölüme kendi adresini ekliyor. Daha sonra o hacklenecek adrese parola sıfırlama gönderiyorsun ve aynı mail sana da geldiği için şifreyi kolayca değiştirme imkanın oluyor. Xss ye benziyo ama ne cookie çalma war ne de onları opera gibi şeylerle düzeltme zahmeti. Xss den cok daha kolay. Yapman gereken sadece kurbana internet sitesini tıklatman...

yapalım hadi :|

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    yeni hack yöntemi hala piyasada yok wcde bi iki manyak bulduğunu idda ediyor hatta video çekmişler indirip izleyeceğim bakalım nasıl bişi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

handsome adı üstünde wc sıçarkenki videolarıdır

ama merak ettim haberdar et bizi

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

sen mailleri ver biz sana şifreyi verelim o kadar uğraşma!!!!

Yakalanma şansın yüzde çok

:)) şakaaa

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Sk8er bunu yazdı:

handsome adı üstünde wc sıçarkenki videolarıdır

ama merak ettim haberdar et bizi

indirdim izledim video'yu doğruluğu %0 bile garanti olmayan gerizekalıca video ve cenabet dolaşan bir ton yalakaları selametleee yazılarıyla dolanıp duruyorlar. aq bi maile giriyo linke tklıyo. diğer maile giriyo. ona mail gelmiş zaten. tklıyo bişiler yapıyo. Saçma sapan anlamsız doğruluğu kesin bile olmayan. Anca cenüb üyelerini kandıran video.

Xsrf ile hack olabilir. Doğrudur çünki xss benzeri ve çok değişik bir yöntem. Bu yöntem ile banka hack bile yapabilrisiniz. Lakin bu bilgiyi bilen bir insanın wc de durması beni şaşırtıyor. ben doğru dizgin bilgili yoktan varedebiliyorum diyen birini wcde görmedim. Olanlarda zaten wcde değil tamamen ayrıldı.

Bence böle bi hack yöntemi var ama wcli cenüblerin videosu sahte malca bişe.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Csrf

açığı varmış oda yeni 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    bazı arkada$lar xsrf xss den kolay demi$ler yanılıyorlar cunku xsrf daha zor daha guclu ve daha tehlikeli bir açıktır.
    çünkü xsrfde remote eri$im saglanabiliyor ama xss de mutlaka kurbanın tıklaması gerekiyor.
    Xsrf ne diycek $imdi birsürü ki$i kısaca acıklayım ; kodlarla servera bir$eyler post etme yontemidir. ( en son vb nin son surumunde bi yerinde çıkmı$tı bu açık ama tam hatırlamıyorum isteyen olursa ara$tırır bulurum )

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    SiyanojeN bunu yazdı:

Csrf

açığı varmış oda yeni 

konu açılmı$ken söyliyim bunuda ;
    csrf = xsrf mantık aynı.

edit : Bu yontemle mail hacklenmez...

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı:
    SiyanojeN bunu yazdı:

Csrf

açığı varmış oda yeni 

konu açılmı$ken söyliyim bunuda ;