Live Support Canlı Destek Sistemi
-
Üzerinde çalıştığım ticari amaçlı websiteme canlı destek eklemek istiyorum.İstediğim şöyle birşey.
masaüstünde bir program olsun.bende bu programı açtığımda websitemde online görüneyim.
Websiteme giren herhangi bir ziyaretçi ile rahatça yazışmak istiyorum.
-WLMessenger veya GTalk önerisinde bulunmayın.
Sonuçta bu websitemi bir ofisten ve 3 veya daha fazla bilgisayardan destek biçimde ayarlamak istiyorum.Bildiğiniz iş kuruyorum yani.
Natro.com gibi destek olabilir..
Online olmadığımız zamanlarda ofline mesaj gönderilebilsin.
Masaüstünde bir program aracılığı ile olmasa bile web arayüzü ile kendi sitemde ayrı bir panelden idare edilebilir.Sorun değil..
Önerebileceğiniz gerçketen kaliteli ve ihtiyaçlarımı karşılayabilecek sistem varmı ?
Saygılarımla,
opusdei
-
takipteyim
-
ben live zilla kullanıyorum
-
-
bende bir tane var flashh la çalışıyor. istersen verbilirim ama türkçe karakter sorunu var
-
Kesinlikle aradığınız program LiveZilla, aracı program bilgisayarınıza kurup server oluşturuyorsunuz, serverda gereken ayarları yaptıktan sonra sitenize yerleştirmeniz gereken kodu alıyorsunuz.Canlı destek resimlerini vs. dilediğiniz gibi seçebilirsiniz ayrıca karşılama mesajı düzenleyebilir çeşitli destek odaları kurabilirsiniz.Programı açtığınızda canlı destek sitede online görünür kapattığınızda ise mesaj bırakma konumuna alır, canlı desteğe biri bağlandığında program telefon gibi ötmeye başlar sizi uyarır hatta müşteri olduğuna dair.Müşterinin sistem bilgilerini vs. herşeyini görebilir ister konuşmaya alabilir ister bekleme modunda bırakabilirsiniz.Bırakılan mesajlar programı açtığınızda anında görüntülenir.Çeşitli kategoriler ve kendi canlı destek ekibinizi kurabilirsiniz çok ince ayarlar yapabilirsiniz örneğin 1 dakika içinde cevap veren olmazsa hattaki müşteriyi şuraya aktar gibisinden.Bu konuda yardım almak isterseniz kurulum vs. her konuda yardımcı olabilirim.Daha birçok özellik var kesinlikle tek geçerim bu programı..
-
livezilla kullan hocam hem free hem sper özelliklerini yazayım
sitedeki elemanların nerde hangi konuda olduğunu ipi ni görebiliyorsun
gelen çağrıyı cevaplıyorsun otomatik karşılama gönderiyor
kişinin hangi içerikten geldiğini görüyorsun
kişi online destek açmasa bile sitedeyken sen adama açıyorsun
destekdeki elemanlara çağrı çalıyor hangisi müsaitse o cep veriyo çağrı cevaplanınca diğerlerinde susuyor
otomatik translater özelliği sayesende biri sana çince yazsın sen Türkçe olarak görüyorsun
mesela sana çağrı geldi konu nhakkında bilgin yok A kişisinin bilgisi var o kişiye yönlendiriyorsun
v.s v.s v.s
kurulumu çok kolay
-
Livezilla , kayako , phponline
-
Livezilla Kullan çok kullanışlı profosyoneldir.Denemek istersen sitemde var
Sağ tarafta mavi canlı desteği tıklayın test edin
-
hadi la biri gelsinde sohbet edelim
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
hadi la biri gelsinde sohbet edelim
-----------------------------Geldim hocam =)
Livezilla aradığım şey.Saolun beyler.
Edit: swordfish hocamla kendi sitesi üzerinden livezilla yı denedim.Kullanıcı açısından oldukça iyi.Özellikleri hakkında da bilgi sahibi oldum.En kısa sürede kurup online olarak ta deneyeceğim.
ve @swordfish hocam sanada vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.