Localhost Da Asp Çalışmıyor
-
localhost da asp çalışması için gerekli service ler neler acaba? yada başka bir sebebi olabilirmi?
-
Birkere dosya sistemin fat 32 olacak NTFS de çalışmıyor ikincisi ise korsan olmak koşuluyla bir winxp cd.
-
ya onun sağlam bi dökümanını yazacamda bi türlü vakit bulamadımki a.k.
-
byhacktr bunu yazdı:
-----------------------------
Birkere dosya sistemin fat 32 olacak NTFS de çalışmıyor ikincisi ise korsan olmak koşuluyla bir winxp cd.
-----------------------------NTFS de çalışır. sadece güvenlik ayarını yapmak gerekiyor extra uğraş..
iis kurulumu http://www.asprehberi.net/icerik/2072.html burada var anlatımı.
Yazma ini olayı sadece NTFS için geçerli
eğer dosya sistemin FAT32 ise sadece orada anlatılan ilk paragrafı uygula
-
ntfs te çalışır, önceden çalışıyordu. sonra çalışmaz oldu sebebini bulamadım. işin komik tarafı framework çalışıyor, iis te html de çalışıyor ama asp çalışmıyor. windows service lerle oynamıştım ondan sonra oldu. acep ondanmıdır.
-
kbps bunu yazdı:
-----------------------------ntfs te çalışır, önceden çalışıyordu. sonra çalışmaz oldu sebebini bulamadım. işin komik tarafı framework çalışıyor, iis te html de çalışıyor ama asp çalışmıyor. windows service lerle oynamıştım ondan sonra oldu. acep ondanmıdır.
-----------------------------hm servicelerle oynadıysan ondan olabilir asp de verdiği hata ne ?
-
Reneye yalvarın, anlatcam diyip duruyo başının etini yersek anlatır belkim :)
edit: ya IIS user'ını administrator yapcaksınız, rene sölediydi nerden yapcamı da unuttum :), bulursam yazarım, bende çalışıyo şu an

-
http 500 iç sunucu hatası
-
hm :/ tüm seviceleri tekrar çalıştır hepsini dene baktın çalışıyor tekrar işine yaramayan serviceleri tek tek deneye deneye kapa.
eğer çözülmezse güvenlik ayarları yazma izni olayını dene.
yine baktın olmuyor iis kaldır ve tekrar kur
-
kardeş söylediklerini hepsini daha önce denedim, yemedi:)
-
:) hm nasıl yapıldığını bilemiyorum ama yapıldığını biliyorum 500 iç sunucu hatasını detaylı olarak gösteren bi işlem yapsan
bi yerden bişeyi kapayıncamı açıncamı ne oluyo o olay ama nere bilmiyorum
hatayı detaylı olarak görüp ona göre bi şey etsen ? veya sistem olay günlüğümüdür nedir
her bi şeyin bi yere kayıt olduğu bi yer var orada da hatayı gösteriyor onlara bi baksan?
yani 500 hatası kapsamlı bi hata detayına inmek lazım :D