folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Localhosta ASP Server Kurmak ?

Localhosta ASP Server Kurmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    işletim sistemin winXP prof sp2
    şöyle bir durum var; PHP server kurulu şuanda (AppServer-Apache - php - MySQL)
    ayrıca bide ASP kurabilir miyim ? Kurabilirsem nasıl ?

sanılanın aksine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

benim pc de hem apache+mysql hem iis+mssql kurulu ve ikiside gayet guzel calisiyor.
    iis i kurup ikisinide calistirabilirsin bir sorun olmamasi lazim.sormak istedigin iis i nasil kurarim mi?

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    tak xp cd sini program ekle kaldırdan windows bileşelerini ekle

ordan iis yi seç Kur..2 si aynı anda kuruluyo eğer önce php yi kursarsan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Program ekle kaldır, windows bileşeni ekle kaldır, internet information services kur,

windows cdsi ister, tak, yükle, wwwroot klasöründeki aspler http://localhost ta çalışır...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    tmm girdim program ekle kaldıra. ordan girdim win. bileşenlerini ekle kaldıra. gördüm orda iis yi. ama diğer şeyler de seçili. (messenger, media player vsvs) onların işaretini kaldırıp mı ileri diycem ? yoksa onların işaretini kaldırmasam da oLur mu. yoksa kaldıriyim mi?

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    http://www.forumex.net/program-anlatim/116122-iis-kurulumu-resimli.html

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    kaldırmazsan onlarıda kurar kaldırırsan sadece iis yi kurar ;).
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    sen dokunma onlara iiseye tick at devam et...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen dokunma onlara iiseye tick at devam et...
    -----------------------------

rene abi biraz daha erken diyemedin mi :D exploit rica etsem mına koyabilir miyim :D
    aq ne internet explorer ne bişe kaldı pcde :D yeni baştan kurcam şimdi onları :\ 

ama standart oLarak hangileri seçiliydi unuttum ben. Biri derse hangileri işaretli diye normal hale getircem pcyi :) 

Edit : sadece masaüstünden silmiş onları tamamen silmemiş. ok hallettim. yanlış anladım ama exploit yine de aq :D

sanılanın aksine...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

C:\Inetpub\wwwroot\

buraya nasıl uLaşacam ?

tarayıcıda http://localhost yazınca C:\AppServ\www php serveri çalıştırıyo :\

sanılanın aksine...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

iis yi isaretlemissin ..tamam iste ötekiler kalsin öyle ha ..ayrintilari tiklarsan hepsini isaretle ileri de..bu kadar

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 2151 Toplam Mesaj: 19