Lockerz Düzeldi Ve Sorunlar Kalktı
-
Arkadaşlar lockerz düzeldi ver sorunları kalktı. Davet ettiğiniz üyeler üye olunca puanınızı alıyorsunuz ve z-list e yazılıyor. Giriş yapınca sol alttaki yeri tıklayın ve puanınızı alın günlük. Daha sonra anketi cevaplayabilirsiniz. Anket cevapları silinmiş ama puanları durmakta :)
Üye olmayan benden davetiye alabilir :P
İletişim: Mail adresinizi pm atın :)
-
Türkiyede bulabileceğiniz en kaliteli en süper lockerz davetyeleri bende, taklitcilerimizden sakınınız. flamentteki seadog yazısına dikkat ediniz :D :DD
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede bulabileceğiniz en kaliteli en süper lockerz davetyeleri bende, taklitcilerimizden sakınınız. flamentteki seadog yazısına dikkat ediniz :D :DD
-----------------------------
Lockerz Türkiye Sorumlusu Daha Güvenli Gibidir Bence :)TR Desteğini Veriyorum Sistemin. :D
-
aha bak eyi olmuş bu. fakat ne zaman şu puanları harcayabileceğiz :/
-
Lockerz Davetiyesi Yollanır :)
-
Bende Lockerz Türkiye distribütörüyüm (: davetiye yollancak adam kalmamış :D
-
ayıptır sorması lockerz dediğiniz zımbırtı nedir ne işe yarar ??
-
http://www.tahribat.com/Forum-Bedava-Ps3-Ipod-Mp3-Player-Vs-Lockerz-Com-Davetiye-Dagitimi-97903/1/lockerz/
işte bu...
Bu arada mailinde davetiye var :)))
-
Lockerz sitemi nasıl çalışıyo gekilişlemi verito hediyeleri yoksa belirli bi pzt ye ulaşıncamı ? nedir ?
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
Lockerz sitemi nasıl çalışıyo gekilişlemi verito hediyeleri yoksa belirli bi pzt ye ulaşıncamı ? nedir ?
-----------------------------puan toplayıp hediyeni seçiyosun..
-
hocalar ben kendime davetiye attım bi tane kabul etti. ip adresi ve maili farklı olan herkese gönderilebiliyor heralde :)
editbidüt: kaç tane adam davet edince 2 kat puan geliyo acep ?