Logitech Ağızımı Açıkda Bıraktı Yok Böyle Bir Teknik Hizmet :)
-
West bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı hizmeti ben hp den aldım.. Anakart bozuldu aradım servisi verdim seri numarasını. 10 gün sonra yenisi geldi. Fakat üzüleceğin nokta şu. Yeni mauseyi verirken eskisini vermeni isteyecekler :) En azından bende öyle oldu.
Hayır hoca okumadın herhalde eskisini ne yapacam dedim çöpe atarsınız dedi :) eskiyi istemiyo
-
okudumda :) e tabi bide anakart ve maus arasındaki fark varr :))
-
ben oldar mouse eskıttım kımse bana :D yenısını gonderelım demedı :D neyseee gule gule eskıt
-
bunu okumam ii oldu. şahsen logitech ses sistemi almayı düşünüyordum kafama yattı..
zaten marka çk güsel servis özelliği dahada hoşuma gitti yani benide etkiledi. eyw. böyle tevcribelerin paylaşılması güzel olur. teşekkürler dicey
-
Cia bunu yazdı:
o seri sanırım hatalı ve bu hatadan dolayı çok şikayet oluyor üretici sattıgı malı geri çekemediginden degişime gitmiş olabilir
mantıklı -
alper'e katılıyorum doğrudur tamamen arkadaşımın z5500 ses sisteminin receveri arızalandı 3 ay önceye kadar internetten nosunu alıp m.hizmetlerini aradık ingilizce konuşan bir bayan bizim türk oldugumuzu anlayınca baska bır hatta bagladı orda baska bır adam yine ingilizce aksaanlı bıze serı numara ve arızanın ne oldugunu ayrıca açık adresi istedi yaklaşık 13 günde cihaz geldi kargo ücreti vs sıfır masraf! bozuk olan kısmını saklıyor hala arkadasım hatıra=)
adamlar kalite :) hı birde maksimum 3 kere yapılan bir olaymış öyle diyorlar ayrıntısını bilen varsa yazsın.
bknz örnek: http://www.tiport.com/logitech-servis-tecrubesi-505.html
-
agzın açık kaldıysa bi beyin cerrahi yada bi doktora gözük
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------agzın açık kaldıysa bi beyin cerrahi yada bi doktora gözük
-----------------------------Dimi, açık kalmasın, her an her şey girebilir :|
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------agzın açık kaldıysa bi beyin cerrahi yada bi doktora gözük
-----------------------------andy igrencsin :)
hp nin teknik hizmetleri kadar berbat bir servis gormedim ben. cok cektim o hp den cooook
-
underzero bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------andy igrencsin :)
hp nin teknik hizmetleri kadar berbat bir servis gormedim ben. cok cektim o hp den cooook
abi niye igrenc olayımki adam başlık açmış Logitech Ağızımı Açıkda Bıraktı Yok Böyle Bir Teknik Hizmet :) bende başlıga istinaden cevap verdim agzı açık kalmışsa doktora görünsün:D bu arada saygılar:D