folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Logitech Z-523 Vs Edifier M3300 SF Vs Edifier E3350 Vs Microlab FC-362

Logitech Z-523 Vs Edifier M3300 SF Vs Edifier E3350 Vs Microlab FC-362

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

logitech kaliteli ürünler yapıyor ve bozulursa sana yenisini yolluyor o ayrı. Ama ses sistemlerinde microlab daha tecrübeli bir isim.

Surround Sound Speakers Z506 aldım 2 sene önce basslar çok boğuk ve kalitesiz. Tizler ise çok iyiydi.

Ayrıca 

senin verdiğin microlab 

Output power: 54 Watt RMS

logitech ise 

40 watts (RMS)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Suan kafamda olanlar:

Edifier M3300 SF ya da Microlab FC-362

Logitech bass konusunda iyi diyorlar benim icin ise diger mid ve tiz sesler daha onemli. Bu iki urun arasindan tercih yapicam tekno marketlerde sadece Edifier var. Microlab urunleri yok o sebeple deneyemiyorum. RMS olarak Microlab daha ustun dedigin gibi ve kablosuz.

break tarafından 22/Eyl/13 15:44 tarihinde düzenlenmiştir

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

iki edifier 'i de inceledim. M3300SF bana daha mantıklı geldi. woofer'ı daha büyük, ayrıca 3 yollu bi' sistem. sanırım diğeri iki yollu, emin değilim..

diğeri 40HZ e kadar inebilirken bu 20 HZ e kadar inebiliyormuş.

ama aralarında çok fark yok, ikisi de alınabilir. hatta diğerlerini de alabilirsin yalnız kablosuz muhabbetine girme elinde sonunda kablo gidecek o kolonlara.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

iki edifier 'i de inceledim. M3300SF bana daha mantıklı geldi. woofer'ı daha büyük, ayrıca 3 yollu bi' sistem. sanırım diğeri iki yollu, emin değilim..

diğeri 40HZ e kadar inebilirken bu 20 HZ e kadar inebiliyormuş.

ama aralarında çok fark yok, ikisi de alınabilir. hatta diğerlerini de alabilirsin yalnız kablosuz muhabbetine girme elinde sonunda kablo gidecek o kolonlara.

Edifier 3350 dedigin gibi M3300 SF' nin altinda kaliyor biraz. Rica etsem M3300 SF ile Microlab FC-362 karsilastirmasi yapsan?

Edifier :     Woofer= 30 Watt + Uydu= 24 Watt

Microlab:   Woofer= 24 Watt + Uydu= 30 Watt

Edifier:      Woofer= 6,5"

Microlab:   Woofer= 5,25"

Edifier:      Frenkans= 45Hz - 20Khz

Microlab:   Frekans=   35Hz - 20Khz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Offtopic olacak ama elimdeki tertemiz, sorunsuz Logitech x540'ı satmak istesem kaç para eder sizce?

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Offtopic olacak ama elimdeki tertemiz, sorunsuz Logitech x540'ı satmak istesem kaç para eder sizce?

Hocam 250 TL olarak gorunuyor sifir sistem fiyati. (Stokta yok ama, Sanal Marketim)

125-175 TL arasi ederi olur diye tahmin ediyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

La ben de satıp şöyle 2+1 mi alsam ki? Var mı Logitech X540 almak isteyen?

krypt tarafından 22/Eyl/13 21:38 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam ben logitech den şaşmam. mouse, klavye, ses sistemi hep logitech, gayet memnunum.

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam o Microlab'ın yanına koyduğun alternatif ses sistemleri var ya, onları görmemiş olayım. Saçma bir karşılaştırma olmuş :)

Verdiğin Logitech modeli tamamen bass üzerinedir. Alırsın, bam bam basslı müzik dinlersin. Tek kalite. Edifier markasını pek bilmem bir şey söyleyemem ama Microlab ''SES'' verir. Ciddi anlamda kaliteli ses dinlersin. Ayriyetten amfisi olduğu için tiz ve bass ayarı yapabilirsin. Bass'ı açarsan olur sana LOgitech. :)

Bende o Microlab'ın bir model düşüğü var. Keyifle kullanıyorum ancak tek kötü özelliği şu ki; kumanda bozulursa kullanımı imkansıza ulaşıyor. Amfi veya sub üzerinde panel yok. :)

Bu modelde de böyle bir sorun olabilir. Kumanda konusunda gittiğinde bir danış.

NaZi_ tarafından 23/Eyl/13 10:31 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

microlab kalitelidir hoca tavsiye ederim.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 5485 Toplam Mesaj: 32