Logitech Z-523 Vs Edifier M3300 SF Vs Edifier E3350 Vs Microlab FC-362
-
logitech kaliteli ürünler yapıyor ve bozulursa sana yenisini yolluyor o ayrı. Ama ses sistemlerinde microlab daha tecrübeli bir isim.
Surround Sound Speakers Z506 aldım 2 sene önce basslar çok boğuk ve kalitesiz. Tizler ise çok iyiydi.
Ayrıca
senin verdiğin microlab
Output power: 54 Watt RMS
logitech ise
40 watts (RMS)
-
Suan kafamda olanlar:
Edifier M3300 SF ya da Microlab FC-362
Logitech bass konusunda iyi diyorlar benim icin ise diger mid ve tiz sesler daha onemli. Bu iki urun arasindan tercih yapicam tekno marketlerde sadece Edifier var. Microlab urunleri yok o sebeple deneyemiyorum. RMS olarak Microlab daha ustun dedigin gibi ve kablosuz.
break tarafından 22/Eyl/13 15:44 tarihinde düzenlenmiştir -
iki edifier 'i de inceledim. M3300SF bana daha mantıklı geldi. woofer'ı daha büyük, ayrıca 3 yollu bi' sistem. sanırım diğeri iki yollu, emin değilim..
diğeri 40HZ e kadar inebilirken bu 20 HZ e kadar inebiliyormuş.
ama aralarında çok fark yok, ikisi de alınabilir. hatta diğerlerini de alabilirsin yalnız kablosuz muhabbetine girme elinde sonunda kablo gidecek o kolonlara.
-
RockZs bunu yazdı
iki edifier 'i de inceledim. M3300SF bana daha mantıklı geldi. woofer'ı daha büyük, ayrıca 3 yollu bi' sistem. sanırım diğeri iki yollu, emin değilim..
diğeri 40HZ e kadar inebilirken bu 20 HZ e kadar inebiliyormuş.
ama aralarında çok fark yok, ikisi de alınabilir. hatta diğerlerini de alabilirsin yalnız kablosuz muhabbetine girme elinde sonunda kablo gidecek o kolonlara.
Edifier 3350 dedigin gibi M3300 SF' nin altinda kaliyor biraz. Rica etsem M3300 SF ile Microlab FC-362 karsilastirmasi yapsan?
Edifier : Woofer= 30 Watt + Uydu= 24 Watt
Microlab: Woofer= 24 Watt + Uydu= 30 Watt
Edifier: Woofer= 6,5"
Microlab: Woofer= 5,25"
Edifier: Frenkans= 45Hz - 20Khz
Microlab: Frekans= 35Hz - 20Khz
-
Offtopic olacak ama elimdeki tertemiz, sorunsuz Logitech x540'ı satmak istesem kaç para eder sizce?
-
KrypT bunu yazdı
Offtopic olacak ama elimdeki tertemiz, sorunsuz Logitech x540'ı satmak istesem kaç para eder sizce?
Hocam 250 TL olarak gorunuyor sifir sistem fiyati. (Stokta yok ama, Sanal Marketim)
125-175 TL arasi ederi olur diye tahmin ediyorum.
-
La ben de satıp şöyle 2+1 mi alsam ki? Var mı Logitech X540 almak isteyen?
krypt tarafından 22/Eyl/13 21:38 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ben logitech den şaşmam. mouse, klavye, ses sistemi hep logitech, gayet memnunum.
-
Hocam o Microlab'ın yanına koyduğun alternatif ses sistemleri var ya, onları görmemiş olayım. Saçma bir karşılaştırma olmuş :)
NaZi_ tarafından 23/Eyl/13 10:31 tarihinde düzenlenmiştir
Verdiğin Logitech modeli tamamen bass üzerinedir. Alırsın, bam bam basslı müzik dinlersin. Tek kalite. Edifier markasını pek bilmem bir şey söyleyemem ama Microlab ''SES'' verir. Ciddi anlamda kaliteli ses dinlersin. Ayriyetten amfisi olduğu için tiz ve bass ayarı yapabilirsin. Bass'ı açarsan olur sana LOgitech. :)
Bende o Microlab'ın bir model düşüğü var. Keyifle kullanıyorum ancak tek kötü özelliği şu ki; kumanda bozulursa kullanımı imkansıza ulaşıyor. Amfi veya sub üzerinde panel yok. :)
Bu modelde de böyle bir sorun olabilir. Kumanda konusunda gittiğinde bir danış. -
microlab kalitelidir hoca tavsiye ederim.