Logitech Z5500 5.1 Gumus - Siyah
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
üff fiyatı da düşmüş he.. zamanında 1000 liraya almıştım gold bilgisayardan.. goldu arayıp sorarsan stok durumunu mağazalarından kontrol ederler hocam..
-----------------------------hocam deli bir sistem elimdeki ürün gönderdim aramaya koyuldum bulacam ama :))
-
HoLyCat bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
http://www.cimri.com/LOGITECH+Z5500
tr fiyati geçen yaz 1.000 tl civarindaydi ilk çıktıgında 500tl idisoradan zamlandi böle
kalite alet ama o fiyata daha iyisini alırsın logitech saglamdir
----------------------------stoklarda ne yazıkki yok :( gene hızlıal çıktı karşımıza yav :S
-----------------------------Bahçelievler Gold da var Daha Dün Oradaydım :)
-----------------------------aha sitedede vardır o zaman fiyat nedir hocam ?
Liste Fiyatı : 768,24 TL
Fiyat : 369,83 USD+KDV
KDV Dahil : 632,78 TL
-----------------------------teşhir ürünü ne yazıkki aradım yok :|
-
aranan kan bulundu bimeksten sipraişi verdim :)) optik ses kablosu ile birlikte teşekkürler.
-
Stok Adı Adet Birim Fiyat Toplam Logitech Z-5500 5.1 THX Speaker (970115-0914) 1 593,83 593,83 S-Link SLX-421 Digital Optik Ses Kablosu 1 M 1 12,31 12,31 -
hayırlı olsun. vur patlasın çal oynasın :))
-
bende vardı lan bundan :| halada olabilir ha isteyen varsa pm atsın fiyatı dükkana gidince yazarım:W
-
Web'e Özel:555,93 TL + KDV *
fiyat iyiymiş bütçeye bakayım belki alma durumum olur da aynı fiyata nerdeyse 1000 w lik sony ler almak mümkün acaba hangisi daha iyi
bide buna iyi bi ses kartı almak lazım şimdi :'
-
optik kabloda alınca :| saçlar oynasın yerinden 2.skin'ede geçince uwww bugün geliyor bakalım :))
-
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-970115-0914-z-5500--5+1-dijital-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=14584
576 tl :)
-
stoğa gelince haber wer :)