Logo İstek
-
sigortacılara çalışmaktan imanı gevremiş biri olarak söylüyorum, en güzeli senin logon.
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------Bende buna evet diyorum...
Hacı banada MaliAcikgoz yazan bişiler yapar mısın?
-
tosun bunu yazdı:
Arkadaşımın Rizede sigorta şirketi var . Bi logo istedi bişeler yaptım ama sağlam olmadı .
Yaptığım logo bu
Şirket adı Alperen Sİgorta sizden ricam buna uygun bir logo
Şimdiden elinize sağlık .
-----------------------------hoca yaptığın logo güzelmiş hiç karıştırma onu kullan sadece üstteki büyük A'yı kaldır ya da yerini değiştir
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------yanlış anlama ama o yeşil şey pipi gibi duruyor A'nın pipisi gibi
-
Cia bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
-----------------------------yanlış anlama ama o yeşil şey pipi gibi duruyor A'nın pipisi gibi
-----------------------------Sankim uyanmış gibi duruyor....:|
-

buda benden olsun hocam güneş hesabı ortadaki :P
-
Sağol dostum . Değerlendirmelerinizi göz önünde bulunduracağım öneriler içinde sağolun
-
yeni konu açmak istemedim bundan devam edeyim :)bi logoya daha ihtiyacım var müritlerhttp://ab-karinsaat.com/ ahan site buna logo yapılcak :Dorda şimdilik bi logo koymuşum o logonun yerine gelecek yapılan logo . birde ana sayfa hakkımda iletişim kısmının sağ tarafında boş bi alan war orayada bi resim düşünüyorum . hayal gücünüze kalmış . biraz aciliyeti war ilgilenirseniz çok sevnirim .şimdiden teşekkürlersaygılar240x100 bi logo gereklisite inşaat sitesi değildir . Kapı sitesidir . Ab- Kar Kapı , kapının yükselen trendi yazıları olmasını istiyorum .
-
Yokmu kimse?
-
upliyim