Logo Tasarlayana 2 K Tekil Hit
-
Arkadaşlar logo (Banner) konusunda bir sıkıntım var.
Blogumda gerekli ayrıntıları belirttim. Link :
http://ercansahin.net/paylasimlarim/logo-banner-tasarlayana-2-k-tekil-hit/
Logo (Banner) Tasarlayana 2 K tekil Hit
Merhaba arkadaşlar; ErcanSahin.net yayın hayatına yakın bir sürede girdiğinden dolayı logo konusunda sıkıntımız var. En güzel logoyu tasarlayan arkadaşımızın sitesine 2 K Tekil Hit göndereceğim. Logonun boyutları konusunda bir şey söylemiyorum. Sitenin üst kısmına yerleştirilecek tasarımı bozmayacak büyüklükte ve renkte olmalı. Tasarladığınız logoları;
adresine mail yolu ile gönderebilirsiniz. Hazırladığı banner yayınlanırsa benden tam 2 K tekil hit kazanacak. Hepinize şimdiden teşekürler... -
başlık yanlış oldu 2 k tekil hit :D
-
kardes 1 k ile baslmassin mesajda 2 k ya cikmissin biraz daha msj yazan olmasa 1 milyon a cikicaksin as;ldkasd
-
kardes ugrasırım birseyler yaparım bugün
-
nerden akacak hit ?
-
black sevabına 2 k yolla ben sana 1 ay sonra 5 k atarım
-
hocam logonun ölçülerini verde ona göre bir şeyler yapalım. böyle sallamasyon iş olmaz.
-
sen bana nasıl bi şey istediğini çiz kara kalem :)
yolla ben sana çizilmişini yollıyım :)
----
bide benim şu anda sitem yok ileride olursa ne olacak ?
Ayrıca merakımdan soruyorum
bu 2k tekil kişiyi benim siteme nasıl sokacaksın ana sayfada iframe kodu ilemi yada nasıl oluyor bu iş merakımdan soruyorum ..
zaten bi sitem yok o ayrı olay :)
-
hitler avrupa ülkelerinden gelecek. ptc
hocam free çalışın.
siteyi bozmayacak büyüklükte, ayarlayın artık. ben hiç bir konuya karışmayacağım :D:D
-
Logoyu sadece BuzZz Hocam yapıp gönderdi. Kendisine 2 K Tekil hit gönderiyorum. Teşekkürler Hocam ;)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
Logoyu sadece BuzZz Hocam yapıp gönderdi. Kendisine 2 K Tekil hit gönderiyorum. Teşekkürler Hocam ;)
Rica ederim ben teşekkür ederim :)