Lol 14 Gün Ban Sonrası
-
malumunuz toxicden 14 gün ban yedim. 1 ay olacak sanırım ama hextech anahtar ve kutu alamıyorum. bunun için ne yapmam gerekıyor. şu son 3 4 gündür chattende birşey yazmıyorum kimseye. sürekli aram oynuyorum ama aram ile çözebilir miyim bu durumu ? yoksa ranked kesin çözüm mü olur?
önerileriniz nelerdir.
TR : Byheadbanger
HeadBanger tarafından 21/Eyl/16 13:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Gecmis olsun bunun belli bi zamani yok 14 gun bandan sonra 2 ay boyunca uygunsuz davranis sebebiyle hic bisey alamadim 14 gun ban sonrasi tekrar flameden reprt yersen suresiz banlaniyosun ve banin kesinlikle acilmiyor tecrube edilmistir 😄
-
sezon sonu hediyelerini de vermiyorlar
-
ne yapmalı peki ? var mı bir önerin ?
-
demirci bunu yazdı
sezon sonu hediyelerini de vermiyorlar
en son 10.yıl ödüllerinden riot kayle i ve o keko simgeyi almıştım
-
Riot kyle simge vesaire aldım. Oyunlarda s almama rağmen ne kutu ne de anahtar veriyor. Ben de mi banlandım, noldu anlamadım?
-
bilmiyorum ne olcak nasıl olacak. TR serverında küfür etmemek imkansızken zor tutuyorum suan kendimi. en iyisi aram ile sorunu çözmek..
-
KotomineKirei bunu yazdı
Riot kyle simge vesaire aldım. Oyunlarda s almama rağmen ne kutu ne de anahtar veriyor. Ben de mi banlandım, noldu anlamadım?
şampiyonların üstüne tıkladıgında kutu almışsan o kutu aldıgın skordan daha fazla skor yapman gerekıyor. o sebepten gelmıyordur. sezonun en yüksek skoru olayını biraz araştır
-
kesin çözümü var ama biraz zor ve acılı olabilir. Benim yaptımı yap. 1.5 sene önce lolü bıraktım :D kafa rahat . blizzardan şaşmıcaksın hocam :D
-
14 gün ban nasıl yiyorsunuz 3 char var 1 tanesiyle feedledim afk kaldım küfür ettim ama ban yiyemedim en fazla 5 mac gecikmeli sıra cezası verdi
-
logas bunu yazdı
14 gün ban nasıl yiyorsunuz 3 char var 1 tanesiyle feedledim afk kaldım küfür ettim ama ban yiyemedim en fazla 5 mac gecikmeli sıra cezası verdi
20 şer dakikalık beklemeler sonrası birde üstüne chat ban 2 kere bir de üstüne 14 gün ban yedim :) TR serverında hele gümüşteysen işin çok zor oluyor