folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Lol 14 Gün Ban Sonrası

Lol 14 Gün Ban Sonrası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

malumunuz toxicden 14 gün ban yedim.  1 ay olacak sanırım ama hextech anahtar ve kutu alamıyorum. bunun için ne yapmam gerekıyor. şu son 3 4 gündür chattende birşey yazmıyorum kimseye. sürekli aram oynuyorum ama aram ile çözebilir miyim bu durumu ? yoksa ranked kesin çözüm mü olur?

önerileriniz nelerdir.

TR :   Byheadbanger

HeadBanger tarafından 21/Eyl/16 13:26 tarihinde düzenlenmiştir

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Gecmis olsun bunun belli bi zamani yok 14 gun bandan sonra 2 ay boyunca uygunsuz davranis sebebiyle hic bisey alamadim 14 gun ban sonrasi tekrar flameden reprt yersen suresiz banlaniyosun ve banin kesinlikle acilmiyor tecrube edilmistir 😄

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sezon sonu hediyelerini de vermiyorlar

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ne yapmalı peki ? var mı bir önerin ?

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

sezon sonu hediyelerini de vermiyorlar

en son 10.yıl ödüllerinden riot kayle i ve o keko simgeyi almıştım

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Riot kyle simge vesaire aldım. Oyunlarda s almama rağmen ne kutu ne de anahtar veriyor. Ben de mi banlandım, noldu anlamadım?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

bilmiyorum ne olcak nasıl olacak. TR serverında küfür etmemek imkansızken zor tutuyorum suan kendimi. en iyisi aram ile sorunu çözmek..

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Riot kyle simge vesaire aldım. Oyunlarda s almama rağmen ne kutu ne de anahtar veriyor. Ben de mi banlandım, noldu anlamadım?

şampiyonların üstüne tıkladıgında kutu almışsan o kutu aldıgın skordan daha fazla skor yapman gerekıyor. o sebepten gelmıyordur. sezonun en yüksek skoru olayını biraz araştır

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

kesin çözümü var ama biraz zor  ve acılı olabilir. Benim yaptımı yap.   1.5 sene önce  lolü bıraktım :D kafa rahat . blizzardan şaşmıcaksın hocam :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

14 gün ban nasıl yiyorsunuz 3 char var 1 tanesiyle feedledim afk kaldım küfür  ettim ama ban yiyemedim en fazla 5 mac gecikmeli sıra cezası verdi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı

14 gün ban nasıl yiyorsunuz 3 char var 1 tanesiyle feedledim afk kaldım küfür  ettim ama ban yiyemedim en fazla 5 mac gecikmeli sıra cezası verdi

20 şer dakikalık beklemeler sonrası birde üstüne chat ban 2 kere bir de üstüne 14 gün ban yedim :) TR serverında hele gümüşteysen işin çok zor oluyor

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 3973 Toplam Mesaj: 18
lol ban