Lol De Büyücü Tavsiyesi
-
hocam şöyle düşün
meta tanky meta.
leblanc - silence nerfü ile büyük ölçüde sıkıntı çekmeye başladı, daha da çekecek, ayrıca tank metada iş yapması zor olduğu için malesef öneremiyorum.
nidalee - rework yedikten sonra mid lane şampiyonu olduğu için iş yapmaktan çıktı.
tank metada benim önerebileceğim dps magelerkayle - alabilirsin, ama son nerften sonra biraz kötüleşti
syndra - şu an metanın en iyi mid lanelerinden birisi, hem assasination potansiyeli hem de uzun süre anlık damage potansiyeli var.
cassiopeia - çok iyi oynarsan, belki iş yapar
twisted fate- yine metanın en güzel magelerinden birisi, movement speed rüneleri ile girip erken lich bane rabadon yaparsan hem süper bir damage hem de süper bir roam kapasitesi kazanır, oyunu taşırsın.
orianna - en garanti picklerden bir tanesi, öneririm.
-
ugur0 bunu yazdı
bence blitz mid yap cidden bak kafa bulmuyorum harika oluyor
ben bunu urf modunda denemiştim full ap blitz ulti zaten 3snde bir doluyodu baya zevkliydi :D
-
veigar'ın E'yi tutturabileceğini sanmıyorum bu soruyu soruyorsan
veigar'ın ultisi çok geç dolar ama karşındaki ap kasan biriyse hayvan gibi vurursun tek combo'da işi bitirirsin, tabi becerebilirsen.
ama buna karşın brand 1hp adam kaçırmaz aslında, sen beceremiyorsundur. 100 tane minion'un arasında ulti açarsan
ulti 5 kere mi sekiyodu neydi, 4'ü minionlar arasında dağılır.
ultiyi 1 minion kala atacaksın ki herifle minion arasında bikaç kez seksin.
brand'ın ultisinin süresi çok düşüktür.
pasifi de adamın canına vurur. (zamanla)
hp'ye vuran (maske) ap itemini alırsan (magic pen veriyor ayrıca) mükemmel bir damage'in olur.
-
invoker :))
-
aq ya 3.5 k itipar puanı var söylediklerinize yetmiyor tavsiyeniz nedir 3.5 k için
-
beyler, adc ve toplane tavsiyeleriniz nelerdir ? ranked serious game ler icin.
-
smite oyna hocam
-
ranked diyosun tavsiye diyosun
karşındaki kim olacak onları örnek ver mesela, bi char alayım herkesi ezip geçeyim diye bişey yok.
-
DarkFall bunu yazdı
beyler, adc ve toplane tavsiyeleriniz nelerdir ? ranked serious game ler icin.
abi adc ben cait iyidir top ise eğer harbi tank olsun istiyorsan mapl ve trundle yarın tank istersende xın :D
-
Syndra al. Oynayabilirsen çok güzel bir hero.
Geçen TF'e girdik 4 kişiyi aldık syndra kaldı. Kaçarken kesti bizden kalan 3 kişiyi.
Yani özetle oyunculuga bakıyor kolay adam kesmek.
Branxian tarafından 06/Tem/14 21:16 tarihinde düzenlenmiştir