folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Long Ve Şort Otomatik Kripto Para İşlem Uygulaması

Long Ve Şort Otomatik Kripto Para İşlem Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam bir şey vaad etmiyorsa çay parasına da satma, koy github a millet faydalansın. en azından sorumluluğu üzerinden atmış olursun.

senden 100 liraya bile ürünü aldıklarında yüksek miktarda zarar ederlerse sana dava açabilirler.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

yıllarca  FX , BİST vsvs uğraşmış  hala işlem yapan biri olarak  söylüyorum ki   boşuna uğraşma   hele hele ki  coin işlemleri şuan yatay  trend git gel  yapar 3-5 işlem aldın  çıktın  bir anda  gaplı  açılırsa ne yapcaksın  ?  bilmem kaç  x  açarsa  işlemler  SL/TP patlatırsa  ne yapacaksın  en  mantıklısı  yine  at github  tutarsa  v2  çıkar yoksa  üzerinden  sorumluluk  at Aİ ne senin  koyduğun   kurallara  göre işlem yapıyor bu işler  öyle olmuyor   trader mantığı  psikolojisi trend -  formasyon  temel  teknik  analiz toplumsal olaylar  var da var  hacı 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek

bende claude üzerinden bot geliştirmeye çalışıyorum ama başarı oranı hep ters köşe yapıyor, şimdi diyelim ki proje başarılı oldu ve testlerden geçti , aylık 10 dolar da isteyen var 1000 dolarda isteyen var ama sen , karşıdaki kitleyi bireysel yönetirsen daha başarılı sonuç alırsın yani demek istedigim , karşındaki kişilerin portföy üne göre bireysel fiyat belirle yok ben herkese eşit davranacagım dersen , aylık 20-30$ ideal 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek
    telos00 bunu yazdı

bende claude üzerinden bot geliştirmeye çalışıyorum ama başarı oranı hep ters köşe yapıyor, şimdi diyelim ki proje başarılı oldu ve testlerden geçti , aylık 10 dolar da isteyen var 1000 dolarda isteyen var ama sen , karşıdaki kitleyi bireysel yönetirsen daha başarılı sonuç alırsın yani demek istedigim , karşındaki kişilerin portföy üne göre bireysel fiyat belirle yok ben herkese eşit davranacagım dersen , aylık 20-30$ ideal 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam bir şey vaad etmiyorsa çay parasına da satma, koy github a millet faydalansın. en azından sorumluluğu üzerinden atmış olursun.

senden 100 liraya bile ürünü aldıklarında yüksek miktarda zarar ederlerse sana dava açabilirler.

Yani güzel hatırlatma teşekkür ederim Gerçekten hiç uğraşmamak gerekiyor satışla, ya ufak bir kurumsal olmak gerekiyor ya da hiç uğraşmamak gerek

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı

yıllarca  FX , BİST vsvs uğraşmış  hala işlem yapan biri olarak  söylüyorum ki   boşuna uğraşma   hele hele ki  coin işlemleri şuan yatay  trend git gel  yapar 3-5 işlem aldın  çıktın  bir anda  gaplı  açılırsa ne yapcaksın  ?  bilmem kaç  x  açarsa  işlemler  SL/TP patlatırsa  ne yapacaksın  en  mantıklısı  yine  at github  tutarsa  v2  çıkar yoksa  üzerinden  sorumluluk  at Aİ ne senin  koyduğun   kurallara  göre işlem yapıyor bu işler  öyle olmuyor   trader mantığı  psikolojisi trend -  formasyon  temel  teknik  analiz toplumsal olaylar  var da var  hacı 

Işler artık yapay zeka ile değişti yanında detaylı kod yazabiliyor Yani üstünkör bir şey değil Yani iş yapan kodlar yazıyor paylaşım konusuna gelince kodu paylaşmak Bayağı bir zaman sonra

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı

yapay zekayı iyi iş yazıyor Eğer biraz da işten anlıyorsan yapay zekayı desteklediğin zaman fikir olarak iyi şeyler çıkıyor paylaşıma gelince kodu sanırım 5 sene sonra paylaşırım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    telos00 bunu yazdı

Ömerin için teşekkür ederim. Sanırım  kurumsal olmadan satış yapmak biraz riskli olur.

ran tarafından 10/Eyl/26 08:09 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Yazdırdığın kod kazandırıyor ise kendin kullan. Bende kod yazıyorum ama kaldıraçlı işlemleri nasıl bota güvenipte teslim edeceksin? Bu çok riskli. Ben aylardır back test yapıyorum ve strateji ekliyorum. Başarı oranı kayda değer birşey yakalayamadım. Kaldı ki kaldıraçlı işlemler için ağ hatası api hatası gibi gecikmeler büyük sorun yaratır. İşlemler anlık olmak zorunda.

Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Yazdırdığın kod kazandırıyor ise kendin kullan. Bende kod yazıyorum ama kaldıraçlı işlemleri nasıl bota güvenipte teslim edeceksin? Bu çok riskli. Ben aylardır back test yapıyorum ve strateji ekliyorum. Başarı oranı kayda değer birşey yakalayamadım. Kaldı ki kaldıraçlı işlemler için ağ hatası api hatası gibi gecikmeler büyük sorun yaratır. İşlemler anlık olmak zorunda.

Ben de şimdiye kadar hiç long veya şortta pozisyon açmadım. Yani stratejiden çok tamamen piyasadaki sinyallere güvenmek zorundasın. Başka çaren yok. Yani şu anda tek bir sinyal var kullandığım. Onu yakalayıp hızlı bir şekilde satın alıyor ve hızlı bir şekilde satıyor. Başka türlü piyasayla baş etmek güç.

Tabii kaçırdığım bir nokta var yani tek bir strateji olmak zorunda. Tek bir sinyal 

ran tarafından 10/Eyl/26 13:39 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 42
kriptoparabot bitcoinlong bitcoinişort